Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταγγελία του Άρη για επίθεση του Μπαλτάκου στον Καρυπίδη

Η ΠΑΕ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ για προκλητικότητα και πεζοδρομιακές εκφράσεις

Ο Άρης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των play-offs ωστόσο προχώρησε και σε μία τρομερή καταγγελία.

Συγκεκριμένα ανέφερε πώς ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, αναφέροντας τα παράπονά του για τη διαιτησία, με τον ίδιο να απαντάει: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση η ΕΠΟ δεν θα δώσει απάντηση και μένει να φανεί η συνέχεια και η αντίδραση.

Αναλυτικά:

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.

«Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο».

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον ΑΡΗ»!!!

Δεν έχουμε λόγια… Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής. Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον ΑΡΗ.

Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως ΑΡΗΣ, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

7 σχόλια:

  1. Τι εξυπηρετει αυτο το ανελεητο προμοσιον εκ μερους των σελιδων σας στο συγκεκριμενο ατομο? Διελυσε την ομαδα της πολης μας. Ειναι ανεπιθυμητος. Εχετε χασει το μετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεδρε, δειξε οτι εισαι ο καπετανιος στον αρη,
    Αν σου ειπε οτι θα γ..... εσενα και τον αρη, κανε αρση τηλεφωνικου αποριτου και σκολουθησε τη δικαστικη οδο, βγαλε και τον αρη ευρωπη παλι και κολυμπα οπως γουσταρεις και του χρονου τα ιδια παλι βαλε ψηλα το πηχη και οπου βγει και ας τους αφησουμε να χαζευουν τη βιτρινα σου,
    Signature by captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες ρε κομοδινο;; σιγα μην κανουν αρση για τον παλετα… αν γινει αρση τηλεφωνου η φυλακη ειναι κοντα … και οχι για τον μπαλτακο

      Διαγραφή
  3. Με ότι ασχολειθηκε το έφτασε στον πάτο σειρά έχει ο Άρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος ,ήταν στον πάτο και τον έβαλε πεντάδα στην SL1. Ο νταλκας κάθε ΕΠΟτιαρη είναι μην μπει στο μοίρασμα της πίτας και πέμπτος απλά και δίκαια πράγματα!

      Διαγραφή
  4. Τώρα που θα έρθει ο κολλητός σου ο Τσαλουχίδης θα τους γ.... Όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά του είπε. Έτσι πρέπει να μιλάνε σε αυτόν που έριξε την Βασσίλησα στην γ εθνική. Σε μερικά χρόνια με αυτόν πρόεδρο ο Άρης θα βαρέσει κανόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ