Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επεισόδιο και «γαλλικά» μεταξύ Μπλέτσα και φιλάθλων της Βέροιας

Λένε πως… “ενός κακού μύρια έπονται”. Αυτή η παροιμία, ταιριάζει γάντι στην κατάσταση που επικρατεί στη “Βασίλισσα του Βορρά”… Λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα κόντρα στον Διαγόρα, σημειώθηκε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Μπλέτσα και μια μικρής μερίδας φιλάθλων της Βέροιας.

Ακούστηκαν κάποια “γαλλικά”, με τον 28χρονο αμυντικό μέσο να χάνει την ψυχραιμία του και να ανοίγει διάλογο με την κερκίδα, κάτι που δεν επιτρέπεται για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Υπήρξε και μια μικρή συνέχεια με φίλους της Βέροιας να προσεγγίζουν τα αποδυτήρια απευθυνόμενοι στον Μπλέτσα, ωστόσο χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση.

42 σχόλια:

  1. Αφήστε τα αυτά τώρα το θέμα ειναι να σωθούμε, ολοι μαζι και θα κανουμε στο τελος ταμειο , πρωτα να σωθει η ομαδα,,,ΟΛΟΙ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ειναι αυτος και που εχει παιξει που λεει και γαλλικα στον κοσμο?Ελεος με τον καθε ψωνισμενο φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν τοσο τον κοβει. Η διοικηση τι κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε κατευθυνόμενοι.Ημουνα κερκίδα.Ο Μπλέτσας ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση σαν αρχηγός.Ουτε γαλλικά τίποτα. 6χρονια στην ομάδα, την αγαπάει και την πονάει

      Διαγραφή
    2. Απο την Κυριακη το βραδυ παιζει το συμβαν σε αλλο μέσο που εγινε και πρωτοσελιδο εφημεριδας φιλε μου βρηκες εδω να γραψεις?

      Διαγραφή
    3. μονο εδο μετραει

      Διαγραφή
    4. Το κατευθυνόμενοι ρε φίλε που έλεγε προς την κερκίδα να τα πούμε έξω...μας δουλεύεις 6 χρόνια είναι εδώ γιατί δεν έχει που να πάει ...

      Διαγραφή
  4. Το ζησαμε κι αυτο. Περασανε απο δω παιχταραδες σοβαροι και λογια στους φιλαθλους δε γυρισε κανενας και βρεθηκαν αυτοι οι πουθεναδες φετος και αντιμιλανε στους λιγοστους ανθρωπους που εχουν το κουραγιο και παρακολουθουν τα χαλια μας φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ..το να κοιτάει στην κερκίδα ο περδικής με ξεπερνάει .

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΜΠΙΚΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΑΙ.Ο ΚΩΣΜΟΣ ΕΦΥΓΕ.

      Διαγραφή
  5. gia osous den xerete o bletsas einai sthn beroia edw kai 7 xronia , exei zisei thn katastrofh ths omadas to 2018 htan sto restart ths kai akoma synexizei , agapaei thn omada kai ton agapaei o kosmos ,,, oloi mazi me ton syndesmo to sabbato sthn larisa magkes.... den s afhsame monh pote -4-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που εισαι ρε μεγαλε Τσαμητρο που ησουν προεδρος σοβαρος και σε τρεμανε ολοι και εβγαλες στην ποδοσφαιρικη πιατσα παιχταραδες με ηθος και αναστημα ποδοσφαιρικο. Οσοι εφυγαν απο τη Βεροια τοτε εκανα πορειες και απο οπου κι αν περασαν αφησαν εργο γιατι ηταν ατομα σοβαρα οχι μόμολα σαν τα φετινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός είναι ο επί 6 χρόνο συνεχόμενα παίχτης της Βέροιας που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα και απλά πήγε να ζητήσει συγγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας ως αρχηγός και κάποιοι λιγοστοί άμυαλοι του έβριζαν την μάνα και το σπίτι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ποδοσφαιριστες πολλες φορες ακουνε κουβεντες απο τους φιλαθλους. Δε γυρνανε λογια. Σοβαρεψου. Δηλαδη σε ομαδες που εχουν χιλιαδες φιλαθλους τι να πουν

      Διαγραφή
  8. Αυτός είναι ο επι 6 συνεχόμενα χρόνια παίχτης της Βέροια ο οποίος ήταν πάντα εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα και απλά πήγε σαν αρχηγός να ζητήσει συγγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας και λιγοστοί άμυαλοι οπαδοί του έβριζαν την μάνα και το σπίτι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή ήμουνα στην κερκίδα.Πρωτον:Ο Μπλέτσας σαν αρχηγός ήρθε και ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση τους για τον αγώνα.Δεύτερον δεν αντάλλαξε ούτε γαλλικά ούτε τίποτα.Και τρίτον και κυριότερο είναι στην ομάδα 6χρονια και πονάει την ομάδα και ιδρώνει την φανέλα .Γι'αυτό σταματήστε τα κακόβουλα σχόλια για τον παίκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 φορες το εγραψες οτι ειναι 6 χρονια στην ομαδα. το καταλαβαμε. Αλλος ειναι ο /η κατευθυνομενος μαλλον.

      Διαγραφή
    2. εσύ τώρα που τον υπερασπιζεσαι και από πάνω πρέπει να είσαι κολλητός αλλιώς θα ντρεπόσουν να πεις τον κόσμο που έρχεται να τους δει ότι πληρώνει!ούτε ανάγκη ανωνυμίας όπως λες έχουμε, εμείς ειμασταν εκεί όταν ο νταης τον κρατούσαν και μάλιστα εγνεψε το θα τα πούμε έξω,οπότε ξύπνα λίγο και κοίτα ότι ο συγκεκριμένος ήταν και είναι επαγγελματίας αλλά όχι για την Βέροια, ίσως για τα χωριά που θα γούσταραν τέτοια επεισόδια,το πιασες?και στο ξαναλέω για να μην ασχοληθούμε μαζί σου εδώ, πληρώνει ο κόσμος εισιτήριο για να στηρίξει την ομάδα και τον κάθε μπλετσα οπότε είναι λίγος να βρίζει αυτούς που ματωνουν για να σωθεί η ομάδα.

      Διαγραφή
    3. Σιγα τον παιχτη. Συμφωνω.

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά τα είπες φίλε είναι πολύ λίγος σαν παίχτης νταηλικια και σε κάθε αγώνα Καρτα μια χαρά έκανε προς την κερκίδα θα τα πούμε έξω ...νταηλικαλια από αμπαλους δεν θέλουμε

      Διαγραφή
  10. φαντάσου ότι τέτοιοι δήθεν παίκτες φοράνε έστω και από τύχη το περιβραχιονιο μιας ομάδας που έχει βγάλει παίκτες με αξίες και όνειρα και όχι ζελέ και νταηλίκι, που αν εισουν τόσο μάγκας όσο το βάδισμα σου θα έφευγες από τη στιγμή που πούλησες την μπάλα και ο γερό Μανούσος μας έκανε το διπλό ή μήπως το ξέχασες αυτό δήθεν παίκτη. αν έχεις αξιοπρέπεια θα έφευγες χτες,όπως έκαναν άνθρωποι που τίμησαν αυτό που Καταλαθος φορούσες την Κυριακή εσύ,αλλά να θυμάσαι λίγο μικρέ,όταν μάθεις να σεβεσαι(βλέπε μαραγκό),τότε θα γίνεις ταπεινός στο χόρτο αλλιώς στην Αγία Μαρίνα πάγκο και ευχαριστώ θα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περιβραχιονιο αυτο οπως πολυ σωστα λες το εχουν φορεσει Βεριωτες που ματωσαν τη φανελα Μαραγκος Βεργωνης Τρουπκος κ.α και τωρα ξεπεσε στο μπρατσο ενος παιχτη που μαλλον δεν εχει καταλαβει που βρισκεται κι ας ειναι εδω χρονια. Τωρα το φοραει ενας εξισου αξιολογος ποδοσφαιριστης ο Μπουκουβαλας. Κάτι ηξερε ο Δερμιτζακης τελικά που τον αφηνε εκτος.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί που πούλησαν την μπάλα έφυγαν όχι χθες, αλλα προχθές, όταν η ομάδα βούλιαζε το καλοκαίρι και έτρεξαν να κλείσουν σε άλλες ομάδες να τα αρπάξουν. Ο «μικρός» που αποκαλείς ήταν ο πρώτος που συμφώνησε γνωρίζοντας την κατάσταση που θα αντιμετώπιζαν φέτος οι παίκτες και έβαλε πλάτες για να μπορείς εσυ να πηγαίνεις στο γήπεδο και να του βριζεις το σπίτι και να σχολιάζεις από την ευκολία του κινητού σου. Καταλάβετε ποιοι πραγματικά φταίνε για την κατάσταση της ομάδας και στηρίξτε τους παίκτες που ματώνουν. 100 χρόνια πίσω γυρνάτε το ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
  11. Μια στιγμή έντασης περιγράφεται ως εμπόλεμη σύρραξη! Όσοι ήμασταν εκεί, σχεδόν δεν αντιληφθήκαμε τι εγινε. Δημοσιεύσατε εκτενές ρεπορτάζ από τον αγώνα της Κυριακής, όπου αναφέρθηκε το περιστατικό. Αλήθεια ποιον κ τι εξυπηρετεί ολόκληρο άρθρο για δυο μέρες μετά τον αγώνα; Τέτοιες ίντριγκες που πάτε να δημιουργήσετε μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο επαιξε πρωτοσελιδο τη Δευτερα σε εφημεριδα τοπικη. Σιγα το νεο.

      Διαγραφή
    2. Προσπαθουσαν να τον μαζεψουν μελη του τεχνικου τιμ και εκανε και σε αυτους νταηλικια. Υπαρχει και φωτογραφια. Μην πατε να αλλαξετε τα δεδομενα. Μπηκε στ αποδυτηρια και φωναζε ακουγοταν μεχρι εξω.

      Διαγραφή
    3. Φήμες λένε ότι ακούστηκε μέχρι το Άλσος Παπάγου. Πρόσθεσέ το στα δεδομένα που συλλέγεις, παίζει ρόλο.

      Διαγραφή
  12. Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν πει τα πράγματα με το όνομα τους άλλοι σφυριζανε αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν το ΔΣ έχει τους παίκτες χωρίς ευρώ δεν μπορούν να πούνε τίποτα μούγκα το ΔΣ μια λέξη ΚΑΦΕΝΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ΔΣ φταιει που είναι απλήρωτοι ; Μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη εσύ ...

      Διαγραφή
  14. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής ούτε η παίκτες αφού δεν υπάρχει διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί υπάρχει διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπήρξαν κάποιοι παικτες που είπαν σε καφέ μετά το ματς ότι είναι απλήρωτοι. Εκεί ρίχνουν τις ευθύνες .Δυστυχώς δεν αγαπάνε την ομάδα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες ειναι αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες που επιβεβαιωνουν το ποσο απο σποντα βρεθηκαν στην ομαδα ορισμενοι.Ολοκληρη η κατηγορια ειναι απλήρωτη. Και πολύ χειροτερα απο αυτους.

      Διαγραφή
  17. προτασωφ μητροπουλος τσαλουχιδης μαλλους δελλιος τρουπκος κατσαβος κελπεκης στοικα αδαλογλου βεργωνης μαραγκος μια λιστα ατελειωτη παιχταραδων και συγνωμη αν ξεχναω καποιους και κανενας δεν αντιμιλησε σε φιλαθλο ποτε. Καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποδοση κατω του μετριου κατ εξακολουθηση και γλωσσα 10 πιθαμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αρχηγοι δεν επιλεγονται τυχαια στις ομαδες. Οφειλουν να εχουν προσωπικοτητα και να δινουν το καλο παραδειγμα τοσο με τις αποδοσεις τους οσο και με τις πραξεις τους. Το να φορας το περιβραχιονιο μιας ομαδας οπως η Βεροια ειναι η υψιστη τιμη ειδικα οταν το εχουν φορεσει στο παρεθλον παιχταραδες που το ματωσαν και φτασανε την ομαδα ως την Α Εθνικη με το κεφαλι κατω ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περδικης και Μπλετσας σα να λεμε Μεσι και Εμπαπε. Αδειαστε μας τη γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ζούμε απίθανα πράγματα στην ομάδα αυτή,κατάντια για την ομάδα μας να είναι αρχηγος μας αυτος εδώ ο μαγκακος της φακής.Δεν μίλησαν άλλοι και άλλοι και εμφανίστηκε ένας Μπλέτσας να βγάλει γλώσσα στον κόσμο. Σταματήστε μ αυτη την καραμέλα ότι είναι 6 χρόνια στην ομάδα, και 16 να είναι δεν έχει καμία σημασία. Κομβικός δεν ήταν ποτέ, φέτος έγινε βασικός. Άντε γιατί έχουμε χάσει την μπάλα φέτος μ αυτά που βλέπουμε. Αν δεν παραιτηθούν τρουπκος και τσαλουχιδης θα είναι συνυπεύθυνοι για ότι άλλο συμβεί στην πορεία. Αυτά για τώρα, τα λέμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν εχει καποιο προβλημα,το συζητα με το προεδρο, πληρωνεται συμφωνος συμβολαιου,και σεβομενος το προεδρο που του δινει ψωμακι στις μερες μας και σεβομενος τη πολη που ζει,αποχωρει χωρις γαλλικες εκφρασεις,Σοφιανος ρηγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ