Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Την 3η θέση κατέκτησε ο Σίμος Γιάννης στην κατηγορία Α14 στο Ε3 τουρνουά που διεξήχθη στο Λιτόχωρο, στην ίδια κατηγορία στους 8 έφθασαν οι Εκμεκτσόγλου Κωστής και Μπαντής Αντώνης ενώ στους 16 έφθασε ο Κουμπουλιίδης Μιχάλης.

Στην Κατηγορία Κ14 πήρε μέρος η Κουκουλομάτη Τάνια η οποία με λίγο μεγαλύτερη προσοχή θα ήταν στον ημιτελικό του τουρνουά καθώς και η Γιαγτζοόγλου Χρυσούλα η οποία έφθασε στους 16 αφήνοντας άριστες εντυπώσεις αγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία.

Την ίδια ώρα η αγωνιστική ομάδα κάτω των 10 αγωνιζόταν στην Καστοριά με τον Βεέρρο Παναγιώτη να φθάνει στον τελικό χάνοντας μόνο ένα γκέιμ, όμως στο τελικό δεν δικαίωσε τις προσδοκίες για το απόλυτο κατακτώντας την 2η θέση.

Στην Κατηγορία των κοριτσιών η Τσιλιγκερίδου Εύα κατέκτησε την 3η θέση ενώ την 5η θέση κατέκτησε η Μουρατίδου Αγγελική.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς και τους προπονητές Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορινα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ