Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μάγεψε» το κοινό της Βέροιας η Μελίνα Μποτέλλη


Κοσμοσυρροή στη Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για την Μελίνα Μποτέλλη και τον Θεατρικό - Μουσικό Μονόλογο με τίτλο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια».

Δεν έμεινε θέση κενή στη Στέγη για την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που είναι την προσεχή Τετάρτη 8 Μαρτίου.












Το έργο αυτό, σε κείμενο, σκηνοθεσία, φωτισμούς και ερμηνεία της ιδίας, είναι ένας ύμνος στη Γυναίκα, τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα. Το κοινό της Ημαθίας το στήριξε και φυσικά η μοναδική Μελίνα Μποτέλλη τους αποζημίωσε στο έπακρο.

Μεταξύ των θεατών ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπαννίας κ. Παντελεήμων, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Συρμούλα Τζήμα, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Δημήτρης Πυρινός, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Έρασμος και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ