Quantcast

http://picasion.com/

Η ΠΑΕ Βέροια διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία

«Ο διαιτητής Μπούμπας και οι βοηθοί του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα - 
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν τόσο «ανίκανοι» διαιτητές»

Σε σοβαρή δήλωση αγανάκτησης εναντίον του διαιτητή Μπούμπα και των βοηθών του προχώρησε η διοίκηση της Βέροιας, μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 2-1 από τον Ηρακλή Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στα social media:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την αγανάκτησή της για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας, στο AEL FC ARENA.

Ο διαιτητής Μπούμπας και οι βοηθοί του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, καθώς έδωσαν ένα αυστηρό πέναλτι στους γηπεδούχους, δεν είδαν χέρι και επιθετικό φάουλ στην φάση του δεύτερου γκολ του Ηρακλή Λάρισας, ενώ γενικά με τις υποδείξεις τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αδίκησαν την ομάδα μας και της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, θα πρέπει να αλλάξουμε γνώμη για την Ελληνική διαιτησία, την οποία εκτιμούσαμε και ότι σφύριγμα ήταν εις βάρος μας το θεωρούσαμε ανθρώπινο λάθος.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν τόσο «ανίκανοι» διαιτητές όπως ο σημερινός και επειδή οι καιροί είναι «πονηροί» θα κοιτάξουμε να προφυλάξουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας. Το οφείλουμε στην ιστορία της και στους φιλάθλους μας”.

8 σχόλια:

  1. THN KONTH THN ......... THN FTAINE OI TRIXES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tora mas ftei h diatisia
    Na paretithi kanis de pezi. H agia triada d. T. D na paretithune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα τωρα ποιος σε εβαλε να γραψεις? Γιατι να παραιτηθουνε αυτοι ρε πας καλα? Αυτοι παιζουν?Μακαρι να παιζανε αυτοι και μην καταντας εμμονικος αντε. Σε λαθος σελιδα μπηκες.

      Διαγραφή
  4. Κανε ομαδα να μη σε ενοχλει καμια διατησια, εδω μαζεψαμε ολα τα πιτσιρικια που ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δε θα εβλεπαν στο βιογραφικο τους τη Βεροια. Πειτε μας ποιος ευθυνεται για τις μεταγραφες αυτες γιατι εδω καποιος βγαζει λεφτα εις βαρος της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο και αυτός είναι ένας .........ο Γιώτης !

      Διαγραφή
    2. Αυτός φυλαει τα νωτα του εβαλε να κραζουν αλλους. Αρχισαν να ανοιγουν τα στοματα ομως.

      Διαγραφή
  5. Το βιντεο σας εκθετει. Σταματηστε να υποτιματε την νοημοσυνη μας κυριοι. Αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ