Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλουν να φύγουν έξω...

Του Κώστα Μπλιάτκα 
Οι νέοι μας και κυρίως αυτοί που είναι τώρα στην πιο ευαίσθητη αλλά και ελπιδοφόρα (για άλλες χώρες) ηλικία των 17-24 δεν ελπίζουν πια σε τίποτα αλλά και δεν φοβούνται τίποτα.

Ούτως ή άλλως αξιοκρατία, ευκαιρίες, και κατανόηση στη χώρα των «δεινοσαύρων», των συντεχνιών, των ημετέρων και του νεποτισμού δεν επρόκειτο να βρουν. Ήρθε και το αδιανόητο, φρικτό δυστύχημα όσο και έγκλημα (με πολλούς υπεύθυνους), για να γύρει οριστικά τη πλάστιγγα: 

Οι νέοι μας και κυρίως αυτοί που είναι τώρα στην πιο ευαίσθητη αλλά και ελπιδοφόρα (για άλλες χώρες) ηλικία των 17-24 δεν ελπίζουν πια σε τίποτα αλλά και δεν φοβούνται τίποτα. Είναι ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από τις βολικές αυταπάτες και τα παραμύθια της γενιάς του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης, δηλαδή των πατεράδων και των παπούδων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ