Quantcast

http://picasion.com/

Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου στην αιμοδοσία του Μακροχωρίου προς τιμήν των 21 Μαθητών


Ο πολιτιστικός σύλλογος του Μακροχωρίου «Ψηφιδωτό» και ο σύλλογος αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και διοργάνωσαν ημέρα αιμοδοσίας στο Μακροχώρι, η οποία ήταν αφιερωμένη στους 21 Μαθητές που έχασαν τη ζωή τους πριν 20 χρόνια στα Τέμπη.


Η διοργάνωση μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχής, αφού ο κόσμος του Μακροχωρίου (και όχι μόνο) ανταποκρίθηκε και από το πρωί έως και το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) έδωσε το παρόν στον χώρο που στεγάζεται ο σύλλογος «Ψηφιδωτό» στο Μακροχώρι. Στο πλευρό της προσπάθειας στάθηκαν και οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Ημαθίας με «μπροστάρη» τον Αντώνη Ιατρόπουλο.

Υπολογίζεται ότι καθ' όλη διάρκεια πραγματοποιήθηκαν περίπου 50 αιμοδοσίες, αποδεικνύοντας έτσι την μεγάλη στήριξη του κόσμου στο εγχείρημα.

Φυσικά παρόντες ήταν ο πρόεδρος του «Ψηφιδωτού», κ. Ελευθεριάδης Βασίλειος και η πρόεδρος του συλλόγου «Η Αγάπη», κ. Καδόγλου Ευτυχία.

Στον χώρο της αιμοδοσία παραβρέθηκε και ο πολιτικός κόσμος της Ημαθίας. Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, τον χώρο επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωσταντίνος Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Ασλανίδης και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πατήρ Λάζαρος Μουρατίδης.

Δείτε φωτογραφίες:





























1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτευτές ήταν περισσότεροι από τους αιμοδότες. Οι φιάλες που μαζεύτηκαν ήταν 40 κι όχι 50. Οι φωτογραφίες που βγήκαν ήταν πάνω από 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ