Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το τελευταίο γκολ του Τσαλουχίδη με τη φανέλα της Βέροιας

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης έχει γράψει το όνομά του με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία της Βέροιας. Επτά χρόνια με την “κυανέρυθρη” φανέλα, σκοράροντας 41 γκολ σε 144 παιχνίδια. Εκτός από τη “Βασίλισσα” ο Τσαλουχίδης έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, στον οποίο πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στη Βέροια επέστρεψε το 1996 και σε αυτή “κρέμασε τα παπούτσια του”, μετρώντας σαν ποδοσφαιριστής συνολικά 500 εμφανίσεις και 114 γκολ.

Το τελευταίο από αυτά το πέτυχε στις 11 Ιανουαρίου 1998 απέναντι στον Ολυμπιακό, σε μια ήττα της Βέροιας με 4-1 για τη 17η αγωνιστική της Α’ Εθνικής. Στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσαλουχίδης πέτυχε το 2-1 και έδωσε ξανά ελπίδες στην ομάδα του.



1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν τον βάζει ο Στέργιος ξανά στην ομάδα να σωθούμε ή μάλλον γιατί δεν βάζει λεφτά , τόσα εκατομμύρια σε δραχμές πήρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ