Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα: «Έφυγε» η Πάττυ Παπαδήμου

«Έφυγε» από τη ζωή η εκπαιδευτικός Πάττυ Παπαδήμου. Ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, δραστήρια, ευγενική και πάντα χαμογελαστή. Έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις των 56 ετών.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι Πάττυ, θα θυμόμαστε πάντα την ευγένεια και το χαμόγελό σου...

5 σχόλια:

  1. Ξαφνικά φεύγουν νέοι άνθρωποι και κανένας δε λέει ελεύθερα την πάσα αλήθεια . Κρίμα στην κοπέλα. Καλό παράδεισο να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο, Πάττυ! Σ' ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεβαιναν παντα με αυτην την συχνοτητα βρε μην ειστε ψεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο... Ήταν άρρωστη η Πάττυ; Πώς έφυγε έτσι ξαφνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανείπωτη θλίψη... Τόσο νέα και αξιόλογη. Μεγάλη απώλεια για τους δικούς της ανθρώπους, τους μαθητές της, την εκπαιδευτική κοινότητα. Θα λείψει σε όλους. Γνωρίζουμε από τι έφυγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ