Quantcast

http://picasion.com/

Τέλος οι Αγρότες από το μπλόκο της Κουλούρας - Mετά από 12 μέρες

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας στην οποία αναφέρει πως μετά από 12 ημέρες, αποχωρεί από το μπλόκο της Κουλούρας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ανοίξαμε έναν αγώνα για την διεκδίκηση των δίκαιων των αγροτών του τόπου μας. 

Οι αντικειμενικές συνθήκες  μας αναγκάζουν να βρεθούμε στον δρόμο της επιστροφής. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Οι διεκδικήσεις μας παραμένουν μέχρι την τελική δικαίωση. 

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους μας που συνεχίζουν στα μπλόκα. Παραμένουμε δίπλα τους και θα κλιμακώσουμε  όταν και όποτε χρειαστεί».  

10 σχόλια:

  1. Τέλειωσαν και τα σουβλάκια , και τα τσίπουρα......σωστά ενήργησαν οι αγρότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς που κρίνετε τους αγρότες πήγατε ποτέ στο χωράφι στο χωράφι να δουλέψετε να δείτε πώς είναι πώς δουλεύουν οι αγρότες πηγαίνετε μία φορά στα χωράφια να βγάλετε μεροκάματο ναι στο κρύο και μες στον ήλιο και μετά να κάθεστε να κρίνεται τους αγρότες

      Διαγραφή
  2. Ποιες είναι δηλαδή οι αντικειμενικές συνθήκες για να καταλάβουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αντικειμενικές συνθήκες θα είναι όταν οι καντίνες θα φέρουν νέα σουβλάκια και πιο πολλά τσίπουρα και μπύρες.

      Διαγραφή
  3. Τι νόημα έχουν οι αντιδράσεις; Σε 3 μήνες έχει εκλογές. Όποιος διαφωνεί με όσα συμβαίνουν ψηφίζει κάτι αλλο.απλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου λες ρε Ζίκο, πόσο χρόνον είσαι εσύ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι απλά οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές τους μάζεψαν για ευνόητους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πήγε καλά η δουλειά; Κλείνουμε τον δρόμο! Πέσαμε έξω; Ξανά κλείνουμε τους δρόμους! Μας τα χάλασε ο καιρός, οι μεγαλέμποροι, η τιμή του πετρελαίου; Καλά το φαντάστηκες, κλείνουμε τους δρόμους!

    60 νοματαίοι με 30 τραχτέρια (συνήθως αρκετά λιγότεροι) θέλουν να κλείσουν την Εγνατία και να ταλαιπωρήσουν 10-20-30.000 πολίτες με σκοπό να εκβιάσουν την εκάστοτε κυβέρνηση. Πασοκική λαϊκίστικη υποκουλτούρα περασμένων δεκαετιών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι Ελλάδα βλέπεις τι γίνεται??η απλά ήθελες να γράψεις την βλακεία σου??Λάρισα βλέπεις τι γίνεται Πέλλα Σέρρες Βόλο??απλά πςρεπς να γράψεις και εσύ κάτι καημένε εδώ γιατί έξω δεν σου δίνει κανένας σημασία...μη σου πω ότι δεν έχεις άνθρωπο να κάτσεις να πιεις καφέ...τα επιδόματα τα παίρνεις??να αλλάξεις καναπέ γιατί βούλιαξε..ααα και που είσαι τα επιδόματα τεμπελιάς που παίρνεις οι αγρότες στα πληρώνουν...

      Διαγραφή
    2. -Μάλιστα! Εσείς κυρ Σωτήρη μου γιορτάζετε τις Αγιά Σωτήρας ε; -Όχι, του Σωτήρος.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ