Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/2 - 26/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τετάρτη στις 22 Φεβρουαρίου 2023, ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων. Με το τρίγωνο Ερμή – Άρη, βρισκόμαστε σε πνευματική εγρήγορση, έχουμε την διάθεση για επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξιδάκια, αλλά και για πρωτοβουλίες που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στην ζωή μας. Αυτό που καθυστερούσαμε, αφήναμε πίσω, ή δεν τολμούσαμε να το εφαρμόσουμε, έχει έρθει η ώρα να το πάρουμε απόφαση και να το βάλουμε μπροστά ! Οι επικοινωνίες μας αλλά και το μυαλό μας, κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς γεγονός που ευνοεί πολύ παραπάνω την δικτύωση, τις γνωριμίες, αλλά και στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Πιο ευνοημένοι αυτή την ημέρα από το τρίγωνο Ερμή – Άρη θα σταθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα οργανώνεις και επιμελείσαι την φυσική και την ψυχική σου κατάσταση! Στόχος σου είναι να νιώσεις και πάλι δυνατός και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις. Βρες τρόπους ανανέωσης του οργανισμού σου και προσπάθησε να μην κουράζεσαι πολύ! Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα, που μέχρι σήμερα επηρέαζαν την διάθεσή σου! Στα αισθηματικά λαμβάνεις το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που τον θέλεις, αλλά βρίσκεσαι ακόμα σε κάποια ερωτηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου ανανεώνοντας αισθητά τα ερωτικά σου! Ξυπνάς από το λήθαργο και επιδιώκεις να ικανοποιήσεις όλες σου τις επιθυμίες κάτι που γίνεται. Την Τετάρτη το τρίγωνο του Ερμή, με τον Άρη, προσφέρει προτάσεις και συναντήσεις έκπληξη στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθείς βοηθά στην επίλυση καταστάσεων στην εργασία, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, προσφέρει ανάσες ανακούφισης στα οικονομικά!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα είσαι αρκετά ευάλωτος εξαιτίας κάποιων σχέσεων που σε ταλαιπωρούν και σε καταπιέζουν. Είναι η στιγμή που χρειάζεται να βρεις κάποιους τρόπους για να ανεξαρτητοποιηθείς από κάποιους ανθρώπους, παράλληλα όμως να διατηρήσεις και κάποιες ισορροπίες! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ θα φέρει την έναρξη νέων σχεδίων αλλά και νέων δραστηριοτήτων, νέες γνωριμίες ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επιθυμία σου στα αισθηματικά θα εκπληρωθεί, και όσο και αν το πιστεύεις μέσα σου ότι αυτό θα γίνει, δεν παύει αυτό το διάστημα να είσαι λιγάκι καχύποπτος και εσωστρεφής στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λαμβάνεις στήριξη και είναι ένα διάστημα όπου οι επαφές που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις σε έναν στόχο! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η ζωή σου εξελίσσεται όμορφα αυτή την εβδομάδα, αλλά πολλές φορές η πηγή της έντασης και του προβληματισμού θα προέρχεται από τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν! Αν θέλεις να διατηρηθεί η αρμονία και η γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον, επιστράτευσε τη λογική. Προσέξτε γιατί μια παρανόηση στα λεγόμενά σου θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσάρεστη κατάσταση σε όλους σας. Η περίοδος υπενθυμίζει υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές, χωρίς όμως να διατρέχεις τον κίνδυνο να χάσεις κάποιο περιουσιακό σου στοιχείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού είναι βέβαιο ότι έρχεται να κάνει πιο σπιρτόζικη την διάθεση σου στα ερωτικά! Αν είσαι ελεύθερος τότε δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, ενώ αν είσαι σε σχέση, διασκεδάζεις παρέα με το σύντροφό σου και κάνετε σχέδια για την πορεία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθείς φέρνει το άνοιγμα και την προοπτική για μία νέα επαγγελματική εξέλιξη! Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για εύρεση εργασίας, αλλά και συγκρότηση επαγγελματικών στόχων! Στα οικονομικά οι ανησυχίες σταδιακά θα υποχωρήσουν!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα και είναι φανερό ότι οι φίλοι ή και η οικογένεια, δεν μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν αυτές τις εναλλαγές σου! Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγεις τις αντιθέσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Αν πρόκειται να ταξιδέψεις, φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων. Περιόρισε τη διάθεσή σου για χασομέρι και αφοσιώσου έμπρακτα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς κάνεις νέα σχέδια με συναίσθημα και δέχεσαι προτάσεις στα αισθηματικά σου που σε γεμίζουν με αισιοδοξία! Οι ερωτικοί σου στόχοι βρίσκονται στο στάδιο της εκπλήρωσής τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί στα επαγγελματικά να νιώθεις αρκετά κουρασμένος και ότι έχεις κάνει ότι περνά από το χέρι σου, χωρίς να βλέπεις την ανταπόδοση που θα θελες, όμως οι μέρες που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή προβολή της δουλειάς σου! Στα οικονομικά έρχονται χαρούμενα νέα.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να κάνεις προσεχτικές κινήσεις στην διαχείριση των οικονομικών σου! Η αύξηση των εισοδημάτων σου θα μπορούσε να γίνει με έξυπνες και όχι ριψοκίνδυνες κινήσεις που επιδιώκουν αβέβαια κέρδη. Η εβδομάδα πάντως δεν είναι καλή ούτε και κατάλληλη να καταπιαστείς με δυσκολίες ή αμφίβολης επιτυχίας εγχειρήματα. Αντ΄αυτού, ασχολήσου με την σωματική σου υγεία, τον εξωραϊσμό του χώρου εργασίας, ή του σπιτιού και παρέμεινε απασχολημένος με ότι μπορεί να έχει απτό αποτέλεσμα. Ένα φιλικό σου πρόσωπο, είναι πιθανό να χρειαστεί τη βοήθεια, ή τη συμβουλή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό έρχεται για να προσφέρει αέρα ενθουσιασμού στα αισθηματικά σου και σταδιακά θα αρχίσει να ξυπνά μέσα σου η διάθεση για μία νέα γνωριμία! Προσπάθησε ωστόσο να μην βλέπεις επιπόλαια και βιαστικά κάποιες καταστάσεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, άφησε τις γκρίνιες και τα παράπονα στην άκρη και κάνει κινήσεις ανακωχής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου είναι οι ισορροπίες ευαίσθητες γιατί από τον ενθουσιασμό και την τόλμη σου μπορεί να σου φύγουν κάποια χρήματα μαζεμένα που μετά θα το μετανιώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα εδραιώνονται κάποιες συνεργασίες σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα οφείλεις να είσαι προσεχτικός στα λόγια σου, γιατί εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Σίγουρα θα αντιληφθείς αυτές τις μέρες ότι οι άνθρωποι γύρω σου σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους, προσπάθησε να μην «τσιμπάς» και να μην γίνεσαι τόσο υπερευαίσθητος. Η διαλλακτικότητα και ο περιορισμός της πίεσης, θα σε βοηθήσουν να βρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κράτησε αποστάσεις από θέματα που δεν έχουν λύσεις, ή που δεν μπορούν τώρα να διευθετηθούν. Η Αφροδίτη από τον Κριό διεγείρει το ερωτικό σου πάθος αλλά και την ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου, στο άτομο που είσαι σε σχέση! Προσπάθησε να μην είσαι τόσο κυριαρχικός και απόλυτος. Αν δεν έχεις σχέση, έρχεται μία παθιάρα ερωτική περιπέτεια, η οποία δεν θα έχει διάρκεια. Πιο ευνοημένος στον έρωτα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να προχωρήσεις σε μία νέα συνεργασία η οποία στην πορεία θα σου αποφέρει και πολύ καλά κέρδη. Στα οικονομικά σου ξενοιάζεις και τακτοποιείς οφειλές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα ίσως βιαστείς να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα και αυτό θα προκύψει λόγω ότι βλέπεις κάποιες καταστάσεις αρκετά αρνητικά! Κράτησε λοιπόν αυτά που πιστεύεις για τον εαυτό σου και ακολούθησε τους ρυθμούς της καθημερινότητας με χαμηλούς τόνους. Θα έρθει η στιγμή που θα επιβάλεις τα δίκαια αιτήματά σου . Οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να επωφελούνται από την αδυναμία σου να αρνηθείς τη συμπαράστασή σου, αλλά πρέπει επιτέλους να μάθεις να θέτεις όρια. Αποφύγετε μεγάλες παρέες στις εξόδους σας και προστάτευσε καλύτερα την φυσική σου κατάσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έρχεται για να αναγεννήσει την συντροφική σου ζωή και για να φέρει σε πρώτο πλάνο όμορφες εξελίξεις στον τομέα του έρωτα! Από την Δευτέρα κιόλας να προσμένεις μία πιο σπιρτόζικη διάθεση στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι γρήγορες και πρωτότυπες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ταλανίζουν! Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κάποιες πιέσεις και δοκιμασίες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις μέσω των οργανωτικών σου ικανοτήτων να πετύχεις στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, σχετικά πιο εύκολα και γρήγορα! Καλό θα ήταν ωστόσο αυτή την περίοδο, να μην περιμένεις πολλά από τρίτους ανθρώπους αλλά να στηριχθείς κυρίως μόνο στις δικές σου δυνάμεις! Τα παράπονά σου δεν λείπουν, ιδιαίτερα για υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις και είναι πολλές και ασφυκτικές, να θυμάσαι όμως ότι θα έχεις ωφέλιμα αποτελέσματα στις προσπάθειές σου! Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί το κλίμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ιχθύ, έρχεται για να βάλει τα αισθηματικά σου σε μία νέα πορεία ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου! Πιο ζόρικες είναι οι συνθήκες στα ερωτικά σου για σένα που έχεις γεννηθεί 17-22/11 όπου βρίσκεσαι σε μία φάση «παγωμάρας» και απογοήτευσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κόντρες και αψιμαχίες με τους συνεργάτες σου και εσύ προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Στα οικονομικά βρίσκονται λύσεις και θα έχεις και κάποιες συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων δεν σου επιτρέπει για την ώρα να κάνεις τα μεγάλα επαγγελματικά ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου! Αυτή την εβδομάδα ωστόσο κάνοντας τις σωστές αξιολογήσεις, θα αρχίσεις σιγά – σιγά να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου! Ταξινόμησε τις σκέψεις σου βάζοντας προτεραιότητες και κάνε λίγο υπομονή! Θα καταλάβεις πως θα τα πράγματα στην πορεία θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα! Στην εργασία σου απαιτείται χρόνος και προσπάθεια, μην διστάσεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου! Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να αποκτήσεις περισσότερη γνώση και εμπειρία στον κλάδο που κινείσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Κριό και από τον 5ο Ηλιακό σου Οίκο δίνει χαρές και … «πανηγύρια» στα ερωτικά σου! Πες ΝΑΙ στην ερωτική τύχη, στις ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες, στη διασκέδαση, τον ρομαντισμό, το φλερτ, την δημιουργικότητα και το πάθος! Πες ΟΧΙ στην έπαρση και τον εγωκεντρισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος στα επαγγελματικά είναι έντονο , γιατί προκύπτουν αλλαγές και αιφνιδιασμοί που σε βγάζουν από τις συνήθειες σου όμως θα τα καταφέρεις περίφημα! Στα οικονομικά ανοίγονται καλές ευκαιρίες για προτάσεις, συμφωνίες, συνεργασίες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα οφείλεις να κινηθείς με λογική και ψυχραιμία, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο τα άτομα εκείνα που επηρεάζουν την πρόοδό σου! Μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν να αποδεχθεί τις απόψεις σου, θα πρέπει να φανείς ιδιαίτερα προσεχτικός στις συνδιαλλαγές σου, κυρίως με άτομα του εξωτερικού! Ένα πρακτικό ζήτημα (εργασιακό ή οικονομικό) θα προκύψει εντελώς ξαφνικά και θα σε αποδιοργανώσει για λίγο! Στον αισθηματικό τομέα, δεν σου είναι εύκολο να ικανοποιηθείς αυτό το διάστημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείς από μία σχέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζήτησε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου, αναθέρμανε την μεταξύ σας σχέση και τόνωσε την οικειότητα μεταξύ σας, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί! Αν δεν έχεις σχέση, είναι ένα καλό διάστημα να κλείσεις κύκλους του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βιαστικές αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν το κόστος τους στα οικονομικά! Στον επαγγελματικό τομέα είσαι σε συνεχή προσπάθεια να συγκροτήσεις μία κατάσταση και να ισορροπήσουν οι συνθήκες, αντιμετωπίζεις όμως κάποιες δυσκολίες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, μία εβδομάδα δύσκολη ξεκινά για σένα αφού στην πορεία της ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο! Δεν λείπουν λοιπόν οι αιφνιδιασμοί, οι καβγάδες και οι ξαφνικές αλλαγές! Κάποιες νομικές δυσκολίες δεν θα σου επιτρέψουν να δώσεις λύσεις σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σε απασχολούν! Θα χρειαστεί να βάλεις κάποιες προτεραιότητες για να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή σε συναισθηματικές απογοητεύσεις που καραδοκούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλιώς τα περίμενες αλλιώς σου έρχονται τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα! Υπάρχουν ξαφνικές κρίσεις και ανατροπές, είτε επειδή εσύ ο ίδιος αλλάζεις διαθέσεις, είτε επειδή το ταίρι σου σε πιέζει και αντιδράς! Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας, ενώ αν δεν έχεις σχέση, μην βιάζεσαι να προχωρήσεις σε μία σχέση που από την αρχή σου δείχνει σημάδια αστάθεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προτάσεις, νέες συνεργασίες και ευκαιρίες για να τονώσεις το εισόδημά σου και να πάρεις μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά! Στον επαγγελματικό τομέα είσαι έτοιμος να κάνεις μία μεγάλη, τολμηρή αλλαγή, δώσε προσοχή σε όλα τα δεδομένα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα σε χαρακτηρίζει η ανυπομονησία στα προσωπικά και στα αισθηματικά σου! Φρόντισε να λειτουργείς προσγειωμένα και να αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως την πραγματικότητα για να αποφεύγεις την παρερμηνεία της συμπεριφοράς τον άλλων! Στον οικονομικό τομέα, συνεχίζεις και βελτιώσεις το εκάστοτε κλίμα, ενώ θα σου δοθούν και οι ενδείξεις ότι οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο! Κάποιο επαγγελματικό δίλημμα θα δημιουργηθεί αυτές τις μέρες, καλό είναι να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου και να κάνεις υπομονή, πριν πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο σου δίνει την ώθηση να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να τα αλλάξεις όλα… Στα αισθηματικά σου αναζωπυρώνονται οι επιθυμίες, οι προσδοκίες και ο ρομαντισμός, για την ώρα όμως δεν υπάρχουν οι σταθερές εξελίξεις που θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου μπαίνεις στην χρυσή εποχή εσόδων και ικανοποιείσαι! Στα επαγγελματικά κυριαρχεί έντονο παρασκήνιο και κλείνουν κάποιοι κύκλοι, εσύ καλείσαι τώρα να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις για την πορεία σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ