Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επεισοδιακή σύλληψη σε οικισμό Ρομά στη Βέροια - Ένας αστυνομικός στο Νοσοκομείο

Επιτέθηκαν... οικογενειακώς στους άνδρες της Ασφάλειας με βαριοπούλα και κοντάρι

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη που επιχείρησαν να κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας χθες σε οικισμό Ρομά λίγο έξω από την πόλη.

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 στον οικισμό Ρομά που βρίσκεται κάτω από τον Περιφερεικό, στον δρόμο για Μέση, προκειμένου να συλλάβουν 34χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Φτάνοντας όμως εκεί οι αστυνομικοί, βρέθηκαν αντιμέτωποι τόσο με τον ίδιο όσο και με τον αδελφό και τον πατέρα του, 30 και 65 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μαζί με τον 34χρονο αντιστάθηκαν και προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς με βαριοπούλα και κοντάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου έπειτα από ιατρική φροντίδα αποχώρησε, ενώ συνελήφθησαν και οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν η βαριοπούλα και το κοντάρι.

14 σχόλια:

  1. Αυτή την κ@@@ράτσα έπρεπε από πολύ καιρό πριν να την είχαμε εξαφανίσει από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ξέρωλα ρατσιστή

      Διαγραφή
    2. Ποιο ρατσισμό ρε αποβρασματα της κοινωνίας! Εδώ γίνεται ρατσισμός κατά των Ελλήνων με το να παίρνουν πιο πολλά λεφτά τα λάθρο και μιλάς εσύ για ρατσισμό! Λάθος εθνικιστής είναι η απάντηση!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      Διαγραφή
    3. Αφου εμείς η Τσιγγάνοι είμαστε αποβράσματα όπως αποκαλείς εσυ , από ένα άγνωστο προφίλ . Πες μ ποιος είσαι να μιλήσουμε από κοντά αφού έχεις τόσο εθνικισμό και μίσος κατά τους ρομα .. κοτουλα!!

      Διαγραφή
    4. Μπορείς ν μ πεις ποιος είσαι να μιλήσουμε από κοντά εθνικιστικέ

      Διαγραφή
  2. Αφήστε τους να κάνουν ότι γουστάρουν τα παράσιτα.. Οδηγανε μεθυσμένοι περνάνε κόκκινα, όλη μέρα κλέβουν έχουν κ σπιταρονες που κάνεις δεν ρώτησε πως αποκτήθηκαν... Εσύ Έλληνα κλάψε για τα κομμάτα κ τους βουλευτές... 🐑🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ... ΧΑΪΔΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παππούς μου έλεγε για τους γιούφτους πως είναι σαν την π@@@@α, όσο τους χαδεύεις σηκώνονται .......αυτοί θέλουν κάθε μέρα ίσιωμα την πλάτη ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα γιατί τόσο ρατσισμός;

    Αμέσως έδειραν μερικούς αστυνομικούς και το κάνατε θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευπαθείς ομαδες κατά δόγμα Μητσοτάκη Τσιπρα
    γιουφτοι για το λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τουρκική παραφυάδα μόνο τον άγραφο νόμο φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλύτερο, αλλά δεν είναι ποτέ υποψήφιος.
    Kin Hubbard,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χολή κ ρατσισμός ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ