Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάγωσε μέχρι και το κρύο στο Σέλι - Στους -11°C η θερμοκρασία, καθαροί οι δρόμοι

Για μια ακόμα φορά το Βέρμιο φιγουράρισε στην κορυφή, όσον αφορά την χαμηλότερη θερμοκρασία πανελλαδικά. Τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, ο υδράργυρος έδειξε -11°C, με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια να εγκυμονούν κινδύνους λόγω της παγωνιάς.

Οι επαρχιακοί δρόμοι από Βέροια και Νάουσα προς Σέλι είναι καθαροί και η διέλευση των οχημάτων γίνεται χωρίς προβλήματα. Τα Αποχιονιστικα της Περιφέρειας και του Δήμου επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή. 

Το τοπίο είναι μαγικό, καθώς είναι ντυμένο στα λευκά και τους λάτρεις των χειμερινών σπορ να μην χάνουν την ευκαιρία για μια επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο.







9 σχόλια:

  1. Παιδιά όχι άλλο κάρβουνο με το Σέλι, όσο και να προσπαθείτε να το προβάλετε δεν υπάρχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ χαρτορίχτρα άσε τις προβλέψεις για το μέλλον και ανέβα να δεις χιονακι και να διασκεδάσεις στο Σέλι της καρδιάς μας...

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΕΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Φαγωθηκατε με τους βλάχους.ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ,

      Διαγραφή
  2. Όταν καταλάβουμε ότι το Σέλι δεν είναι των Βλάχων αλλά της Βέροιας και του Νομού γενικά τότε έχουμε ελπίδα για κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σέλι είναι των Βλάχων ολλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε δεν σας θέλουμε ρε στο χωριό μας ουστττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή έχουν την άποψη ότι το χιονοδρομικό ανήκει στους βλάχους του Σελίου και στο χωριό πρέπει να κατοικούν μόνο βλάχοι, γι'αυτό δεν υπάρχει κάποια προκοπή και αξιοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα χωριά, ορεινά και πεδινά, χωριάτικες σκέψεις και απόψεις. Αυτό πρέπει να αλλάξει.ΥΣ και εγώ από χωριό είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε προσέξει από ποτέ η αγροτική παραγωγή δεν έχει μέλλον από τότε που Βλαχοι έπαψαν να καλλιεργούν καπνά και φύτεψαν δεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε, πονεμένη ιστορία τα καπνά. Αυτοί που ξέρουν, καταλαβαίνουν τι εννοώ, ποικιλία (Samson). Επικράτησαν οι ισχυροί που μετά άλλαξαν πλάνο παραγωγής και αυτοί.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ