Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του 20χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του σε γήπεδο 5×5 στη Θεσσαλονίκη.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι αρκετά επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας του σύμφωνα με το GRTimes.gr.
Παρόλα αυτά, οι γιατροί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ιστορικό της οικογένειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ιστορικό καρδιακών αρρυθμιών, με αποτέλεσμα να εξετάζεται το γεγονός, η καρδιακή ανακοπή να προήλθε από την παραπάνω πάθηση.
Να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη στις 17:25 μ.μ. της Τρίτης (21/2) όταν, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή σταμάτησε να παίζει διότι αισθάνθηκε μία ζάλη. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος».
Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ «Ηρακλής» (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και πάλι.
Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 20χρονο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής - Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο
-
Σταμάτησε για καφέ στην Ελιά, πριν πάει για γυρίσματα στη Φλώρινα - H συνάντηση με τον Βασίλη Σαρηγιαννίδη και τον
-
Σας περιμένουμε μετά τις 17:00 να γιορτάσουμε την έναρξη Η μεγάλη μέρα έφτασε και το νέο coffee - bar - bistrot «Marylin» ανοίγει
-
Με μισθό γύρω στα 24.000 ευρώ Ένα πάρα πολύ γνωστός Βεροιώτης, λάτρης της γυμναστικής και της
-
Ήταν το πρώτο τους ραντεβού Με την αγωνία να κυριεύει τους συγγενείς για την κατάσταση της
-
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας 54 ετών από το όχημά του μετά από εκτροπή το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, σύμφωνα με
-
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 (Σάββατο του Λαζάρου), θα τελεστεί η κηδεία του 7χρονου Αχιλλέα Πασχαλίδη, που έχασε την ζωή του λίγες
-
Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας Ένα αθώο βλέμμα, ένα χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις, μια μορφή που τότε
-
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά
-
«Η γυναίκα μου είναι η δύναμή μου. Της λέω κάθε μέρα: «Μην φοβάσαι, θα τα καταφέρουμε. Θα νικήσουμε!»




18χρονο είναι το παιδί οχι 20
ΑπάντησηΔιαγραφή