Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ταξίαρχος - Τα λόγια καρδιάς για τη Βέροια και η... «οψιόν αγοράς»

Την ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων τίμησε με την παρουσία του ο Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης. Ο Αστυνομικός Διευθυντής του νομού Ημαθίας, σηκώθηκε στο βήμα για να κάνει έναν μικρό χαιρετισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με τα όμορφα λόγια που είπε για την περιοχή μας, όσο και με την ατάκα του περί «οψιόν αγοράς». 

Αρχικά, αφού ευχαρίστησε το Σωματείο για την πρόσκληση, τόνισε πως με την παρουσία του εκπροσωπεί την ηγεσία της Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, ενώ στην συνέχεια μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την Ημαθία. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα από κοντά την πόλη της Βέροιας και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Αυτά τα δύο χρόνια που υπηρετώ στην Α.Δ. Ημαθίας, θα μου μείνουν για πάντα αξέχαστα. Είναι μια πολύτιμη εμπειρία στην ζωή μου. Όπως φαντάζομαι μάθατε, πριν από λίγες ημέρες, ανανεώθηκε η θητεία μου και με την «οψιόν αγοράς» που έχω για το καλοκαίρι, μάλλον θα είμαι για αρκετό καιρό ακόμα εδώ»

Η τελευταία αναφορά του έκανε τον κόσμο να χαμογελάσει και να τον χειροκροτήσει θερμά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Αδαμίδης παρέμεινε μέχρι αργά, χωρίς να επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει τους Ταξιάρχους να φεύγουν νωρίς από τις εκδηλώσεις.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ