Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια περιμένει τον έρωτα - Σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου κινείται η Αγορά

Απομένει μια εβδομάδα μέχρι την ημέρα που οι Βεροιώτες θα αφεθούν στα δίχτυα του έρωτα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην ζωή μας και προέρχεται από τα Αμερικανικά πρότυπα. 


Εκείνη την ημέρα, την τιμητική τους θα έχουν τα ανθοπωλεία, τα όμορφα εστιατόρια, τα μπαράκια, τα καταστήματα καλλυντικών, τα ζαχαροπλαστεία, ακόμα και οι φούρνοι. 


Η Βέροια αναμένεται να βιώσει τον έρωτα, με τα εστιατόρια και τα μπαράκια να ανοίγουν τις πόρτες τους και να προσφέρουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα στους ερωτευμένους. Ποιος θα έλεγε όχι σ' ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά ή ένα όμορφο ατμοσφαιρικό μπαράκι με κόκκινο κρασί;


Από την άλλη πλευρά στα κόκκινα έχουν ξεκινήσει να ντύνονται και οι βιτρίνες των ανθοπωλείων της Βέροιας ενόψει της συγκεκριμένη ημέρας. Οι καταστηματάρχες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες παραγγελίες τριαντάφυλλων και πολλών ακόμη λουλουδιών, κυρίως σε κόκκινες αποχρώσεις.


Μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο λουλούδι σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων την ημέρα των ερωτευμένων και παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.


Η διακόσμηση των βιτρινών έχει ξεκινήσει και όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που παραδοσιακά γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, ο στολισμός των καταστημάτων θα κορυφωθεί.


Όσο για το πόσο θα κοστίσει φέτος στους ερωτευμένους η επιλογή λουλουδιών, η γενικότερη αύξηση των προϊόντων έχει επηρεάσει εν μέρει τις τιμές στα άνθη, οι ανθοπώλες έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τις περσινές και να κινηθούν στα ίδια επίπεδα χωρίς αισθητές διαφορές.


Παρόμοιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν πανέτοιμοι για την δημιουργία όμορφων και απολαυστικών γλυκών. Για μια ακόμα φορά, την τιμητική τους θα έχουν οι τούρτες σε σχήμα καρδιάς, όπως επίσης και οι επιγραφές, εμπλουτισμένες με ζαχαρόπαστα.


Στον χορό του Αγίου Βαλεντίνου αναμένεται να μπούνε και τα αρτοποιεία. Φέτος θα δούμε κουλούρια σε σχήμα καρδιάς και τα ντόνατς της αγάπης. Επίσης, τα εστιατόρια της Βέροιας προσανατολίζονται να διοργανώσουν ρομαντική βραδιά, με το μενού να έχει άρωμα αγάπης και ο Ντί Τζέι να παίζει ερωτικές μπαλάντες.

5 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα είναι για τέτοιες σπατάλες, μάλλον θα είναι για τον Βαλεγδύνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα στο Σελι μηπως συναντήσω τον ΕΡΩΤΑ γιατί δεν τον βρήκα στη Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ νόμιζα όλοι οι Βέροια είναι από το σελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ