Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ΕΛΒΙΖ Α.Ε. στην 12η Zootechnia

Στη 12η διεθνή έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία Zootechnia 2023 συμμετείχε η Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών, με έδρα το Πλατύ Ημαθίας. Συμπληρώνοντας πλέον 10 χρόνια στην αγορά του ιδιωτικού τομέα, καθώς υπήρξε η πρώτη (και... τελευταία πετυχημένη) ιδιωτικοποίηση που έκανε η πρώην ΑΤΕ, η ΕΛΒΙΖ υπό τη διοίκηση του Βασίλη Χαλκίδη (όμιλος ΕΥΡΩΦΑΡΜ) έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό πυλώνα της κτηνοτροφίας, όχι μόνο για την Ελλάδα και όλα τα Βαλκάνια, μέχρι και τη Μέση Ανατολή. Παράλληλα, επιδεικνύει σπουδαίο ερευνητικό έργο σε συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας!

Λογικά έρχεται στο μυαλό η σύγκριση της ΕΛΒΙΖ με τη - γειτονική στο Πλατύ - Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, η οποία όχι μόνο δεν ορθοπόδησε ποτέ, αντιθέτως εξελίχθηκε σε μνημείο αποτυχίας διαχρονικά για τις ελληνικές κυβερνήσεις, αφανίζοντας από την Ελλάδα έναν τεράστιο παραγωγικό κλάδο. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η ΕΛΒΙΖ στα social media: "Τρεις μέρες επαφών με εκατοντάδες συνεργάτες μας κτηνοτρόφους από όλη την Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη! Συνεχίζουμε #μαζί, εδώ και 60 χρόνια με λύσεις για το μέλλον της Ελληνικής Κτηνοτροφίας".










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ