Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει... «Ειλικρίνεια» θα μυρίσει!


Τηλ. παραγγελιών: 2331061683
Μπήκε και ο Φεβρουάριος, αγαπημένος μήνας για τους κρεατοφάγους, που φέτος φιλοξενεί και την Τσικνοπέμπτη, όπου θα βρούνε ακόμα έναν λόγο για να απολαύσουν αγαπημένα κρεατοεδέσματα.

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι από μόνο του ένας λόγος να απολαμβάνουμε καθημερινά το κρέας στα καλύτερά του. Είτε καθημερινά, οικογενειακά και φιλικά, είτε κυριακάτικα ή γιορτινά, τα τραπέζια που περνούν από το «Ειλικρίνεια» είναι πάντα ξεχωριστά, γιατί φροντίζει καθημερινά να μας ετοιμάζει τα πιο ευφάνταστα και πολύχρωμα κρεατοσκευάσματα, για να βάζουμε χρώμα, γεύση και ποιότητα στο καθημερινό μας τραπέζι.

Γι' αυτό το Σαββατοκύριακο μας προτείνει χοιρινή μπριζόλα γεμιστή με λιαστή ντομάτα και κεφαλοτύρι, κοντοσούβλια χοιρινό ή κοτόπουλο, ζουμερά και πεντανόστιμα αλλά και πολλές επιλογές σε κρέας κορυφαίας ποιότητας ή σε έτοιμες λύσεις.




Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ