Quantcast

http://picasion.com/

Συνεχίζονται στην Μητροπόλεως οι εργασίες της ΔΕΥΑΒ


Ακόμα χωρίς νερό πολλά σπίτια και καταστήματα του κέντρου
Συνεχίζονται ακόμα και τώρα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, οι εργασίες του συνεργείου της ΔΕΥΑΒ στην Μητροπόλεως απέναντι από το Δημαρχείο, για την αποκατάσταση της υδροδότησης.

Θυμίζουμε ότι το στις 4 το μεσημέρι, κατά την διάρκεια εργασιών για τοποθέτηση οπτικών ινών, έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΒ με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η Μητροπόλεως (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Τόνοι νερού έτρεχαν για ώρες -και τρέχουν ακόμα- στο σημείο, ενώ χρειάστηκε η διακοπή της υδροδότησης για την αποκατάσταση της ζημιάς.




Ακόμα στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΔΕΥΑΒ που επιχειρεί να διορθώσει το συντομότερο δυνατόν την βλάβη και να δοθεί ξανά νερό στα σπίτια και τις επιχειρήσεις που ταλαιπωρούνται εδώ και ώρες από την διακοπή. Σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουμε, διακοπή νερού έχει όλη η περιοχή κοντά στην βλάβη, σε κάποια σπίτια υπάρχει πλέον μια μικρή ροή, μέχρι και το Ρολόι, ακόμα και στην περιοχη του ΙΚΑ.



13 σχόλια:

  1. Μια επισημη ενημερωση ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΡΑ Ο ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ .ΟΥΣΤ ΒΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όλα αυτά τα συνεργεία σκάβουν στα τυφλά θα γίνεται χαμός κάθε λίγο και λιγάκι. Φυσικά στο τέλος ( μετά από χρόνια;;;) όλοι οι δρόμοι θα είναι εντελώς " μπαλωμένοι" και θα χρειάζεται να ξηλωθεί και να πέσει καινούργια άσφαλτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΊΦΗΜΑ!
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη αλλά ούτε στολισμό είχε η πόλη, ούτε λαμπιόνια. Όταν η Μητροπόλεως ήταν σκοτεινή κάθε βράδυ τόσο από τα Χριστουγεννιάτικα όσο και από τα κανονικά φώτα που πρέπει φωτίζουν το δρόμο. Εκτός και εννοείς "όλη η πόλη" την Κεντρικής και την Εληάς που είχανε τα λεντάκια στις κολώνες φωτισμού. Έτσι ΔΕΝ στολίζεις μία ολόκληρη πόλη.

      Διαγραφή
  5. Μετά το κόψιμο των υπόγειων καλωδίων της ΔΕΗ στον ίδιο δρόμο πρίν δύο μήνες πάλι για τοποθέτηση οπτικών ινών, τώρα έκοψαν τους σωλήνες του νερού ξανά για τοποθέτηση οπτικών ινών! Άρα είτε τα σχέδια που τους δίνετε δεν είναι ακριβείς - τουλάχιστον (!) - αν όχι γραμμένα "στο περίπου" είτε την ευθύνη την έχουν τα συνεργεία που σκάβουν τώρα και κάνουν την μία ζημιά μετά την άλλη, είτε και τα δύο μαζί. Και ακολουθεί το φυσικό αέριο που σκάβει και τοποθετεί δίκτυο στην παλιά πυροσβεστική στην Εληά. Ξανά τα ίδια δηλαδή όταν το σκάψιμο για το φυσικό αέριο φτάσει στο κέντρο επειδή τα σχέδια είναι "στο περίπου" και δεν επικαιροποιούνται αυτόματα κάθε φορά που κάποιος τρίτος σκάβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει γούστο να πετάχτηκαν τιποτε μαμούνια που ξέφυγαν απο τον βιολογικό. Να τα βλέπουμε να κατεβαίνουν την Μητροπόλεως και να μας κάνουν γκρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια νέα ειδικότητα για πρόσληψη από τον Δήμο Βέροιας: Μέντιουμ Υπογείων Αστικών Δικτύων (Μ.Υ.Α.Δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν οργανωθούν όλα αυτά σοβαρά και υπεύθυνα με το φυσικό αέριο θα γίνουμε....Βαγδάτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα σχεδια?ποια σχεδια?βρηκαν τον ταφο του μεγα αλεξανδρου και η επιστιμη λεει>λαθος ,ειναι της καθαριστριας του
    οποτε τι σκατε για μια σοληνα σπασμενη
    φαντασου νερο που ειδε ο ΝΩΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βουλιάζουμε πάνω σε μια σχεδία και γύρω γύρω διογκώνονται τα περριτώματα των συμπολιτών μας σε θέσεις διοίκησης που δεν θέλουν γιατί πιθανότατα δεν μπορούν να καταστρώσουν, να οργανώσουν και να διευθύνουν ένα έργο. Μπαλώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά το αποφάσισα.Θα γίνω εργολάβος και θα παίρνω έργα του Δήμου Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαστε πρώτοι και με μεγάλη διαφορά στην ανεύρεση υπόγειων καλωδίων σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., οποιος δεν πείθεται ας απευθυνθεί στον Άδωνις να του δώσει το σχετικό διάγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ