Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους υποψηφίους βουλευτές Ημαθίας παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ - Δείτε το video


Το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας παρουσίασε τους έξι υποψήφιους βουλευτές της στον πολυχώρο της Ελιάς.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας Σάββας Τσιχλακίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την παρουσία τους, παρουσίασε τους εκλεκτούς της Χαριλάου Τρικούπη για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.




Πιο συγκεκριμένα, την μάχη του σταυρού θα δώσουν αλφαβητικά:

1) Αποστόλου Ολυμπία
2) Γκιόνογλου Μπάμπης
3) Δέλλας Θανάσης
4) Πάσχου Σοφία
5) Σιδηρόπουλος Τάσος
6) Τσαμήτρος Νίκος


Στη συνέχεια τον λόγο πήραν και οι έξι υποψήφιοι, οι οποίοι δήλωσαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του κόμματος και ευχήθηκαν έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα, που θα φέρει και πάλι το ΠΑΣΟΚ σε θέση πρωταγωνιστή στην πολιτική σκηνή. Ασκήθηκε έντονη κριτική στη κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το video με τις πολιτικές τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών Ημαθίας και φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου:


















8 σχόλια:

  1. Στηρίζουμε ΠΑΣΟΚ αν κ έχει τον πλέον ακατάλληλο αρχηγό…αλήθεια εκείνος ο σχολιαστής που εξυμνούσε τον ανδρουλσκη που κρύφτηκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όποιον από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θέλει μια Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία (όχι τύπου Καϊλή) ο Ανδρουλάκης είναι ΑΥΤΗ τη στιγμή η μόνη λύση, χωρίς να είναι ο τέλειος. Αργότερα ίσως να παρουσιαστεί κάτι καλύτερο.

      Διαγραφή
    2. Ποια λύση.? Δε βλέπεις ότι το κόμμα φυλλορροεί κ ο τυπος κάνει διακοπές στις Βρυξέλλες .Το σύστημα τον επέβαλε στις εσωκομματικές , φάγατε τον παπα κ τώρα κιχ δε βγάζετε ,λίγος

      Διαγραφή
  2. Εσεις τοσα χρονια που εισασταν ? Τοσα χρονια που εμεις το παλιο ΠΑΣΟΚ δεχομασταν πολιτικους και εργασιακους ΄΄βιασμους ΄΄χωρις καποιος να μας υπερασπιζεται εσεις τι κανατε? και τωρα καλημερα ...ηρθαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι κρινονται και θα κριθουν απο τις πραξεις τους και αυτων και του οικογενειακου περιβαλλοντος....Δυστυχως ειδαν πολλα τα ματια μας...βαλαμε μυαλο εστω και αργα...θυμαμαι σαν σημερα συντροφους να φωναζουμε μαζι το περιφημο..ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει Δεξια...και σημερα πολλοι εχουν περασει επενδυοντας στον εαυτο τους και οχι στην κοινωνια με αληθωρισμους με αυτους που εβριζαν χωρις ντροπη...Τι να θυμηθω...τους εκσυγχρονιστες, την αλλαγη συμβολων, τα λογια τα παχια και τα μεγαλα χωρις φυσικα να ξεχνω την περιοδο ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..που πολλοι χρεωνουν τα ελλειματα στην τοτε περιοδο...Σημερα τα ελλειματα και "χθες" γιατι ανεβαινουν σαν ασανσερ;; μηπως κατι αλλο ειναι...οι δηθεν πρεσβευτες των ιδεων κωλοτουμπας;;; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ