Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας - Τι δήλωσε ο Τόλκας

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με το μυαλό όλων να είναι, το πότε θα προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μέλη και φίλοι του κόμματος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και πραγματοποίησαν μια συνέλευση, με ανταλλαγή απόψεων. 


Το παρών έδωσε και ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας, ο οποίος πήρε τον λόγο και ευχήθηκε από καρδιάς χρόνια πολλά και δημιουργική νέα χρόνια. Στην πολιτική του τοποθέτηση τόνισε πως αυτή η μαζική και η ζωντανή διαδικασία επιβεβαιώνει την ετοιμότητα και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ως μόνη Προοδευτική επιλογή στην Ημαθία, που μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. Το όνομα Μακεδών προέρχεται από το επίθετο μακεδνός, που σημαίνει μακρύς, ψηλός. Ο Όμηρος μάλιστα το χρησιμοποιεί στην Οδύσσεια για να περιγράψει μία ψηλόκορμη, δυνατή, άγρια λεύκα. Μακεδνοί ή Μακεδόνες είναι οι υψηλόσωμοι, και οι ονομασίες αυτές χρησιμοποιήθηκαν για τους Έλληνες της Μακεδονίας, αφού συνδέονται με τις λέξεις μάκος (μήκος) και μακρός. Στην ελληνική μυθολογία Μακεδών ή Μακεδνός ήταν ο γενάρχης της φυλής των Μακεδόνων, που ήταν αρχαίο ελληνικό φύλο σύμφωνα με τον Ηρόδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ