Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΕ Βέροια: Για αυτούς τους λόγους απέχουμε από το πρωτάθλημα

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του νομού Ημαθίας για την απόφασή της να απέχει από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2. Έναν φίλαθλο κόσμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην εθελοντική προσπάθεια της σημερινής διοίκησης, μιας ομάδας που ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ανέβηκε μόνο μία κατηγορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

Πριν αναλάβει η σημερινή διοίκηση τα ηνία της ομάδας, τον Αύγουστου του 2022, είχε την διαβεβαίωση από την πολιτική ηγεσία και την διοίκηση της SUPER LEAGUE 2, ότι τον Ιανουάριου του 2023 θα της καταβληθεί το 17% από την διανομή του στοιχήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα της SUPER LEAGUE 2.

Τονίζουμε επίσης ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αλλά ένα μερίδιο από τα κέρδη των παικτών που προέρχεται από την συμμετοχή τους στο στοίχημα.

Γνωρίζοντας από την ηγεσία της SUPER LEAGUE 2, ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έχει διαθέσει περίπου 35.000.000 για όλο τον Επαγγελματικό Αθλητισμό, αυτό σημαίνει 6.000.000 περίπου για την δική μας κατηγορία.

Και ενώ η κυβέρνησή μας των 3,5 τελευταίων ετών μας έχει κάνει υπερήφανους για όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει μέσα στις παγκόσμιες συγκυρίες που καλέστηκε να αντιμετωπίσει και πέτυχε, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές, βλέπουμε μια απαξίωση της κατηγορίας που αυτή δημιούργησε, μη γνωρίζοντας τον λόγο.

Καλούμε τον Υφυπουργό μας κο Αυγενάκη, τον οποίο στηρίξαμε στην δημιουργία της κατηγορίας αυτής -SUPER LEAGUE 2- με τον δέοντα σεβασμό στο πρόσωπό του, να επιμεληθεί και να δώσει τη σωστή έκβαση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας απασχολεί σαράντα και πλέον εργαζομένους, των οποίων το μέλλον θα είναι αβέβαιο και τριακόσιους ερασιτέχνες -νέους- όλων των κατηγοριών.

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κο ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ κο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ γιατί άκουσαν τους προβληματισμούς της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

12 σχόλια:

  1. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος γραφει τις ανακοινωσεις αυτες , Ο προεδρος , Ο πραγματικος Προεδρος , η ο Σκιωδης προεδρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας αφησε η οικ Μπικα , Υποδομες , Ετοιμο κορμο , Εγγυητικες , λεφτα τεχνογνωσια , Δημ σχεσεις και σε μισο πρωταθλημα τα κανατε ολα σκονη και μπουρμπουλα , Τωρα σας φταιει ο Αυγενακης . Βαλτε κανα φραγκο και αφηστε τα ευχολογια . Προεδροι απο τα LIDL !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυψιμο και ταυτοχρονος εκβιασμος . Νομιζουν οτι θα ιδρωσει το αυτι κανενος .. το ΥΓ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τοσα λεφτα σας μοιρασε ο Υπουργος απο παγετους και covid . 100 δες χιλιαδες ευρω , γιατι δε βαζετε κανα φραγκο στην ομαδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υπουργός και ο υφυπουργός σας άκουσαν και μετά τι; Τους ευχαριστείτε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. { Τονίζουμε επίσης ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αλλά ένα μερίδιο από τα κέρδη των παικτών που προέρχεται από την συμμετοχή τους στο στοίχημα.} Αυτό δεν το κατάλαβα , δηλαδή οι παίκτες επενδύουν στο στοίχημα , που τα βρίσκουν τα λεφτά , δεν είναι λεφτά του λαού , δεν φτάνει που χάνουν τα λεφτά τους και γίνονται τεμπέληδες και βάζουν φέσια σε άλλους , ο τεχνικός σας διευθυντής τα γνωρίζει αυτά .Τέλος τις δαπάνες τις πληρώνεται στον Δήμο ή θα αφήσετε μα τα πληρώσει ο δημότης , συγνώμη ξέχασα ότι ο Δήμος έχει μετοχές , αφού διόρισε πρόεδρο ......καλή αρχή αρχή Τριωδίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λόγια του Γιώτη σε συνέντευξη (“Αυτό το πρόβλημα με τα χρήματα από το στοίχημα έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Είναι και το γεγονός πως άλλα μας έταξαν στην αρχή του πρωταθλήματος και άλλα γίνονται. Οι ποδοσφαιριστές βγάζουν μια τεράστια ανασφάλεια, ειδικά για το κοντινό μέλλον. Οι ομάδες ήθελαν αυτά τα χρήματα για να λύσουν καταστάσεις. Είναι κάτι που έγινε εντελώς απότομα και έγινε με το έτσι θέλω και διατάζω. Η Super League 2 στην ουσία δίνει ποδοσφαιριστές στη μεγαλύτερη κατηγορία”.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μετρηστε το υψος των δοκαριων , θα εχουμε προβλημα Εφορα παρε τη Μεζουρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. περισεψε καμια τιμητικη πλακετα και για μας . Η διοικηση που αντι για λεφτα μοιραζει πλακετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καμπανια υπερ του κουλη να κανετε όταν θα βαζετε λεφτα απο την τσεπη σας. την ομαδα που φετος την κρατα ζωντανη ο κοσμος να την αφηστε απο εξω. κοιταξτε πρωτα τα χαλια που φερατε κι αφηστε τις προεκλογικες καμπανιες υπερ της κυβερνησης εσεις οι δεξιοι......με τις αριστερες τσεπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ