Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Πλημμύρισε η Μητροπόλεως!


«Ποτάμι» το κέντρο της Βέροιας
Σε ποτάμι έχει μετατραπεί εδώ και λίγη ώρα η οδός Μητροπόλεως στο κέντρο της Βέροιας, έπειτα από αγωγό που έσπασε στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Βικέλα. 

Πιθανότατα, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο σημείο, λίγα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι έσπασε ένας αγωγός της ΔΕΥΑΒ με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού να πετάγονται σαν πήδακας και να έχουν καταλάβει το οδόστρωμα.

Ευτυχώς λόγω της ώρας η κίνηση στο κέντρο δεν είναι αυξημένη και τα αυτοκίνητα στην Μητροπόλεως κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Αναμένεται συνεργείο της ΔΕΥΑΒ για την αποκατάσταση της βλάβης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








44 σχόλια:

  1. Καλά κάνουν έργα χωρίς να γνωρίζουν τους αγωγούς της ΔΕΥΑΒ , δεν πήραν τα σχέδια κλπ. , λυπάμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ & ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
    2. Πάνω από το 50% της πόλης δεν έχει σχέδια ΔΕΥΑΒ δικό σας το πόρισμα

      Διαγραφή
  2. Να πλυθεί και λίγο, τόση σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλοι ψαχνουν νερο και δεν βρισκουν,εμεις βρηκαμε στην Μητροπολεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:22 μ.μ....... Και λίγη σοβαρότητα , εδώ τρέχει ολόκληρη υπηρεσία από λάθη του εργολάβου......ποιος θα πληρώσει την αποκατάσταση της ζημιάς...... βεβαίως εμείς.... οι δημότες φίλε μου !

      Διαγραφή
    2. Καλό είναι όταν κάποιος δεν γνωρίζει να μην γράφει ασυναρτησίες. Σε περίπτωση βλάβης όπου ευθύνεται ο εργολάβος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει την αποκατάσταση αδρά.

      Διαγραφή
    3. Εγώ φίλε μου γνωρίζω και αυτά που γράφω είναι αληθές !

      Διαγραφή
  4. ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΑΙΝΤΑ ΕΛΑΔΔΑΡΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα προσελκύσουμε τον ποιοτικό τουρίστα, να έρθει να πιεί καφέ στα κανάλια της Βέροιας, μετά από τα ψώνια και φαγητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελλάδα, έργα =ζημιές κάποιος δεν έκανε
    σωστά την δουλειά του και εμείς δεν
    έχουμε νερό εδώ και ώρες...και φυσικά
    δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε
    και η τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βράδιασε τι γίνεται ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Amesa paretisi dimarxou k ola to sinapantema eki. Xeskisane to kosmaki mesa st ximona na skawun k na balonun. O promitheas klei. Ala xexasa ekloges erxonte. Pantos apo tora sto leo dimarxi k antipoliteusi. Apo mena exis idi 150 me 200 mion psifalakia. To etrgo st promithea ithele poli meleth. Ime siguros. Apothxate. Ande gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμεσα γύρνα στο δημοτικό σχολείο να μάθεις να γράφεις Ελληνικά. OVER!

      Διαγραφή
  9. Στην Μητροπόλεως έσπασε ο σωλήνας στην ανοίξεως γιατί δεν έχει νερό, ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σπίρτο αναμμένο είναι ο κεντρικός αγωγός της πόλης. Είναι πολύ τυχεροί όσοι έχουν νερό αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
  10. Ελλάς το μεγαλείο σου 🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πότε θα έρθει το νερό μείναμε με τις σαπιυναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώτα είχαν κόψει τα υπόγεια καλώδια της ΔΕΗ. Τώρα έκοψαν τους σωλήνες του νερού. Σε οποιαδήποτε σοβαρή πόλη θα είχαν κινηθεί οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ακόμα και από την εισσαγγελεία. Εδώ πήγε 10 το βράδυ και οι ίδιοι που το προκάλεσαν κάθονται πάνω από τη λίμνη στιν πεζόδρομο και χασκογελάνε κοτώντας το νερό που τρέχει στη Μητροπόλεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απλά να μάθουμε στο τέλος της ιστορίας 1. ποιος έφταιξε 2. πόσο κόστισε η αποκατάσταση 3. ποιος πλήρωσε για την βλάβη 4. τι θα επιβαρυνθεί ο δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) υπαίτιος είναι ο εργολάβος
      2) αρκετά εκατοντάδες ευρώ
      3) χρέωση είναι στον εκάστοτε εργολάβο
      4)δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση στον καταναλωτή

      Διαγραφή
  14. Όποιος και να φταίει, μια συγγνώμη δεν βλάπτει . Λάθη γίνονται αλλά έπρεπε από την πρώτη στιγμή να βγει μια επίσημη ανακοίνωση που να λέει τι έγινε, τι θα γίνει από εδώ και περα και πότε υπολογίζεται να αποκατασταθεί η βλάβη . Οχι να ρωτάμε ο ένας τον άλλον ! Μια ανάληψη ευθύνης , και ας μην πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακακας Λαός.
    Ποτε πλήρωσε πολιτικός στην Ελλάδα για οτιδήποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή η χώρα θα αντιμετωπίσει τον Ερντογαν 😁😁😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και πόσο θα βρωμισουμε εμείς.....δεν μπορούσαν πριν κόψουν το νερό να φωνάξει το αυτοκίνητο για να μαζέψουμε κανένα κουβά νερό ...οι τουαλέτες βρωμισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενημέρωση για την αποκατάσταση της βλάβης δεν παίζει ε; Θα πλενόμαστε με εμφιαλωμένα; Δεν ήξερα να προμηθευτώ το Evian, με Θεόνη θα τη βγάλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάμε τώρα και από την απέναντι μερια του θέματος. Σε τι υψος έπρεπε να είναι ένα αγωγός ύδρευσης σε ένα αστικό κέντρο και σε τι βάθος είναι ο συγκεκριμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

      Διαγραφή
  20. εδώ ρε φίλε δεν έχουμε νερό τόσες ώρες τι θα γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είναι ρήγμα αγωγού. Είναι Αρτεσιανόν Φρέαρ. Πάλι εγώ θα σας τα λέω;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΙΤΙΔΕΣ έγινε για το βίντεο κλιπ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ιδιωτική πρωτοβουλία του ιδιώτη εργολάβου που όλα λειτουργούν τέλεια. Πριν λίγους μήνες χωρίς ρεύμα τώρα χωρίς νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέρε τη ΜΟΜΑ εσύ.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν το κατέχεις μήν γράφεις παραμύθια. Καλύτερα συνέχισε να γράφεις κομμουνιστικά άρθρα στις τοπικές φυλλάδες για το προλεταριάτο. Βενσερέμος.

      Διαγραφή
    3. Στον (Ανώνυμος4 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:47 π.μ.)
      Είδες εσύ καμιά ζημιά από τη ΜΟΜΑ; 50 χρόνια μετά ακόμα από αυτόν το δρόμο πηγαίνεις στο Κάτω Βέρμιο στο βουνό. 50 χρόνια μετά.

      Διαγραφή
  24. Οι αναπλάσεις κυκλικοί κόμβοι και το φυσικό αέριο μας μάρανε στον νεκρό αυτό δήμο δεν κοιτάνε να βάλουν καμιά λάμπα που σαν καντήλια είναι θέλουν και αέριο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αναπλασεις οι κυκλικοί κόμβοι γίνονται για να αναστήσουν τη (νεκρή) αυτή πόλη, άσχετε. Όσο για τις λάμπες σε λίγο καιρό θα δεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Έρχεται.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΦΩΤΑ;;;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΥΝ ΦΩΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΕΦΤΑ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η "ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ" ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ -ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΤΟΥΣΕ

      Διαγραφή
  25. ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ -ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΡΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΟΛΕ ΟΛΕ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτο που εγινε και γινεται στον προμηθεα εκτος που δεν χρειαζοταν, τουλαχιστον στη μορφη και την εκταση που εγινε, μας εχει αγανακτησει με τη χρονικη διαρκεια. Απο τελη Αυγουστου ξεκινησαν για αυτες τις αστοχες νησίδες σε 100 -150 μετρα, δουλευουν σχεδον μισο χρονο και ευτυχως που ο καιρος ειναι καλοκαιρινός! Αναλογικά η γέφυρα Κουσιου έγινε... σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πο πο πο.αμαν αμαν
    πος ακομα δεν κραζει κανης οτι φταιει
    η κλιματικι αλλαγη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ