Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Κλάους παίζει ακόμα μπάλα; Κρίμα ρε Φασίδη!

Άδικη ήττα της Βέροιας μέσα στην Καρδίτσα με 1-0, «μαχαιριά» ο τραυματισμός του Φασίδη που τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι ολόκληρους μήνες και ένας τελικός, με αντίπαλο τον Διαγόρα. Αυτά είναι τα δεδομένα αυτήν την στιγμή στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας». 

Η Καρδίτσα μπήκε μπροστά στο σκορ μ' ένα γκολ του Κλάους (μα καλά, αυτός παίζει ακόμα μπάλα; δεν αποσύρθηκε;) και μετά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε δυο-τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μπήκε στο μπακλαβωτό. 

Μια ήττα που δεν θα κοστίσει στη Βέροια, αν και εφόσον νικήσει στο επόμενο ματς με τον Διαγόρα. Κι αν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου ήταν επιβίωσης, αυτό που έρχεται είναι ζωής ή θανάτου. Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε ακόμα και με μισό μηδέν, γιατί διαφορετικά θα βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο. 

Για τον τραυματισμό του Φασιδάκου τι να πω; Τι γκαντεμιά Θεέ μου; Αχ! Αυτή η μάστιγα των χιαστών... Πόσους και πόσους ποδοσφαιριστές έχει ταλαιπωρήσει. Περαστικά παικταρά μου και σύντομα να σε δούμε και πάλι γερό και δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους. Έμελλε να το ζήσεις και αυτό στην καριέρα σου. 

Όσο για τις νέες μεταγραφές, δεν θα σχολιάσω κάτι, περιμένω να τους δω στο χορτάρι. Εκεί είναι ο καθρέφτης των παικτών. 

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ