Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ατελείωτο κέφι στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας


Τραγούδια, κέφι και ατελείωτος χορός είχαν την τιμητική τους στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας. Τι κι αν η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 21:00, ο κόσμος ανυπομονούσε και το μεγαλύτερο μέρος της αίθουσας εκδηλώσεων του «Σείριος» είχε γεμίσει νωρίτερα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε κόσμος και από άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος, ενώ και για τους πολιτευτές της Ημαθίας ήταν μια καλή ευκαιρία να γεμίσουν ενέργεια ενόψει της δύσκολης προεκλογικής περιόδου.

Μεταξύ των επισήμων ήταν ο Υφυπουργός οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και Αντιδήμαρχοι διάφορων τομέων της πόλης μας.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Τασούλας Παυλίδου ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Γεράσιμο Καλλιγά, την οποία απένειμε ο κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Μικρασιατών και την σκυτάλη στην πίστα πήρε ο κόσμος, που διασκέδασε μέχρι αργά με την ορχήστρα «Μελορυθμοί».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν λαχεία, τα οποία προσέφεραν τρία πολύτιμα δώρα σε ισάριθμους λαχνούς. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες:


































































3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ