Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανθρώπινη αλυσίδα στην μνήμη του Άλκη Καμπανού σχημάτισαν 500 μαθητές στη Βέροια


«Άλκη ζεις!»
Την μνήμη του Άλκη Καμπανού τίμησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023 οι μαθητές του 2ου και 1ου ΓΕΛ και 1ου Γυμνασίου Βέροιας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του 19χρονου.


Στις 12 τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη του Άλκη, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμωνα, στην αυλή του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, όπου οι μαθητές είχαν σχηματίσει με τις τσάντες τους στο έδαφος την φράση «Υπόσχεση για έναν καλύτερο κόσμο».


Στη συνέχεια, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ υποδέχθηκαν έξω από το σχολείο τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ και μιας τάξης του 1ου Γυμνασίου και όλοι μαζί, περίπου 500 παιδιά, μαζί με τους καθηγητές τους, σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα κατά μήκος του δρόμου, προκειμένου να στείλουν μήνυμα κατά της βίας.

 

Οι μαθητές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Ποτέ ξανά. Όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο» και «Όχι στη Βία. Ο αθλητισμός ενώνει», γράμματα που σχημάτιζαν την φράση «Μη με χτυπάτε άλλο», καθώς και ένα μεγάλο πανό με το πρόσωπο του Άλκη Καμπανού, ενώ στο τέλος φώναξαν και το συνθημα «Άλκη ζεις».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:































2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ...Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΒΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μια κοινωνία που ζει σκοτεινές εποχές έχοντας χάσει τον δρόμο της και την ανθρωπιά της αυτοί οι νέοι άναψαν ένα κερί μέσα στα έρημα σοκάκια της ψυχής μας δίνοντας σε όλους μας ελπίδα και υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο!
    Η ανθρώπινη αλυσίδα που σχημάτισαν δείχνει την ενότητα αλλά και την αποφασιστικότητα των νέων αυτής της χώρας να γίνουν θεματοφύλακες όλων των αρχών και των αξιών που οι πρόγονοι μας μας μεταλαμπαδεύσουν και που εμείς λησμονήσαμε αντικαθιστώντας τις με φθηνά υλικά!
    Διαβάζοντας το άρθρο σας δεν σταμάτησαν να τρεχουν δάκρυα χαράς και ελπίδας από τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ