Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην εκστρατεία μνήμης του Ολοκαυτώματος «We Remember» συμμετέχει Δήμος Βέροιας


Στην εκστρατεία μνήμης του Ολοκαυτώματος «We Remember» συμμετέχει ο Δήμος Βέροιας, με φωταγώγηση του Δημαρχείου της πόλης.

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή τις παγκόσμιες δράσεις για την 27η Ιανουαρίου -Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος και τις εθνικές δράσεις για την Hμέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος. Η εκστρατεία προωθείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την UNESCO και τη Σύνοδο των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.





3 σχόλια:

  1. Bravo sto dhmo mas. Gia tus dikous mas pesontes k agonistes stus polemous pu edose h ellada pote tha kanume kamia ekstratia re megale dhmarxe? Ekloges erxonte mi xathume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων, θα κάνουμε τα ίδια ή δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικά είναι ατιμώρητοι οι δοσίλογοι που πήγαν με τους Γερμανούς το 44 κλπ...Επιτέλους κάποιο άλλο βιβλίο εκτός από μισά μάθατε στο δημοτικό θα διαβάσετε ?
    Επιτέλους ας τους πει κάποιος πως το Σχολείο είναι μια απ τις πολλές εκδοχές της αλήθειας.Εκεί έχετε μείνει πολλοί τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ