Ο Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, δήλωσε: «Η υπογραφή της σύμβασης για το έργο της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου στο οποίο θα στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό σταθμό μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.
Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, στις 22 Δεκεμβρίου του 2020 με ιδιαίτερη χαρά και ηθική ικανοποίηση υπέγραψα την παραχώρηση των δύο ακινήτων του Δημοσίου, γεγονός που συνέβαλε στη σημερινή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του νέου Διοικητηρίου. Υπενθυμίζω ότι το 2016 είχε υποβληθεί αίτημα παραχώρησης από την Περιφέρεια, χωρίς όμως αυτό να γίνει αποδεκτό από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι η πολιτική της πράξης και της ευθύνης είναι η δική μας επιλογή. Συνεχίζουμε να μιλάμε με έργα πνοής για την τοπική κοινωνία, στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας.
Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, γιατί ένα όνειρο για την Ημαθία γίνεται πραγματικότητα.»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 55 ετών, ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη 12
-
Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραύματα στα πόδια πολίτη της Βέροιας που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα πριν από λίγε ημέρες στο κέντρο της
-
Δείτε το video - Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες! Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο που καταγράφει την παράσυρση
-
Τον αναγνωρίζετε; Το χαμογελαστό παιδάκι της φωτογραφίας ποζάρει μπροστά από έναν σχολικό χάρτη, με μολύβι στο χέρι και βλέμμα γεμάτο σκαντα...
-
Το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
-
Ανησυχία προκάλεσε σε κατοίκους της Αλεξάνδρειας, στην Ημαθία η εμφάνιση λύκων στην είσοδο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε τα
-
«Με τα άρθρα σας χαϊδεύετε τα αυτιά των δημοτών - Αφού δεν βολεύει η περιφέρεια & δεν χωράτε στη βουλή, καλωσορίσατε και
-
Διαθέτουν φωτοβολταϊκό πάνελ, Wi-Fi, θύρες USB για φόρτιση κινητών, και Bluetooth
-
Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας καθηγητής Λυκείου σε χωριό της Πέλλας. Ο 40χρονος άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά, την ώρα που βγήκε
-
Όταν τα μικρά παιδιά δείχνουν το δρόμο της αγάπης και της ελπίδας - Συγκινημένος ο πατέρας «λύγισε» μπροστά στην




Όπως πάντα , μπράβο Απόστολε!!! Και πάλι μπράβο
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο Κύριε Υπουργέ μας!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή