Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιπολίες... «στα λευκά»


Το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες, άσπρισε τις κορυφές του Βερμίου, επιτρέποντας στα χιονοδριμικά μας να ανοίξουν για το Σαββατοκύριακο τις πίστες τους και τα καταστήματά τους για τους πρώτους σκιέρ και τους λοιπούς επισκέπτες.

Η λίγο αυξημένη κίνηση στο χιονοσκέπαστο ορεινό οδικό δίκτυο της Βέροιας, χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή από τους οδηγούς, με την Τροχαία να πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί περιπολίες για την ασφαλή κυκλοφορία των επισκεπτών και κατοίκων των ορεινών χωριών μας.

Με αυτήν την υπέροχη φωτογραφία, από το περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, εν ώρα υπηρεσίας στο μαγευτικό αυτό χιονισμένο τοπίο, επέλεξε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας να καλημερίσει στη σελίδα της στο fecebook, αστυνομικούς και πολίτες το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ