Quantcast

http://picasion.com/

Τρελάθηκε ο Γιώτης - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο γκολ

Ντελίριο πανηγυρισμών σημειώθηκαν στον πάγκο μετά την επίτευξη του τέρματος της Βέροιας. Ο αγώνας πήγαινε για την λευκή ισοπαλία, με τον Μπουόλι, όμως, να σκοράρει στα τελευταία λεπτά της συνάντησης και την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει μια σπουδαία νίκη που την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. 

Το τι έγινε στον πάγκο της Βέροιας δεν περιγράφεται... Σύσσωμο το προπονητικό team και όλοι οι αναπληρωματικοί σηκώθηκαν και πανηγύρισαν έξαλλα. Εκείνος όμως που έδειξε να... «τρελαίνεται» ήταν ο Γιώτης Τσαλουχίδης. 

Ο γενικός διευθυντής της Βέροιας ήταν εκείνος που πρώτος «μπούκαρε» στον αγωνιστικό χώρο, ζητωκραύγασε και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες! Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως ο Γιώτης ζει έντονα τα ματς και αγαπάει υπέρμετρα τη «Βασίλισσα».

4 σχόλια:

  1. το θέμα ειναι να έχει ευρωπαικά μυαλά !!! Με τσαμπουκά παίζεις μέχρι Ολυμπιακό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έφαγε κάρτα που μπήκε στο αγωνιστικό χώρο ? Αλλά τι λέω ο διαιτητής ήταν γυναίκα , έχει εμπειρίες χαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gioti dioxe ta lamogia apo dipla su gia na kanis omada. Exia mialo ke gnosois. Katantisane ti veria omada topikou. Gioti xekina..... Xtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ