Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Οικονομικό Tμήμα έκοψε την πίτα του

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, το οικονομικό τμήμα του Δήμου Βέροιας έκοψε την πίτα του για τη νέα χρονιά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Ανιτδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, ο διευθυντής του Οικονομικού τμήματος Δημήτρης Σαζακλίδης και η πλειοψηφία των υπαλλήλων που εργάζονται εκεί. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για μια καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά. Στο τέλος, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία μεταξύ τους.


7 σχόλια:

  1. Τόσα άτομα προσωπικό ούτε το οικονομικό τμήμα της Μασσαλίας έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ήταν μόνο η πλειοψηφία...άρα έλειπαν και 3-4 άτομα ακόμα..

      Διαγραφή
    2. Θα φτάσει η βασιλόπιτα Αλλιώς να παραγγείλουν μια ακομα

      Διαγραφή
  2. Λίγοι είναι…
    Και πληρώνονται από τον φορολογουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε μεγάλε, φτάνει αυτή η κακία ότι πληρώνονται από τον φορολογούμενο. Αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοι δεν πληρώνουν φόρους; Φυσικά και πληρώνουν φόρους, υπέρ ΟΑΕΔ κρατήσεις πληρώνουν και υπέρ αλληλεγγύης πληρώνουν, για να τα τρώει ο κάθε ( άεργος) και ο κάθε (Ρόμα) και ο κάθε (τεμπέλης).

      Διαγραφή
    2. Τα βγαζουν απο την τζεπη τους ζεστα ζεστα η ειναι κρατησεις ?Επομενος ποσα θα επρεπε να περνουν χωρις κρατησεις......

      Διαγραφή
    3. Πάντως από ό,τι ξέρω, τα μισά άτομα είναι από κοινωφελή και προγράμματα 1+1 του ΟΑΕΔ. Που δουλεύουν για ψίχουλα και θα ξαναβγούν στην ανεργία σε μία πόλη που ο δείκτης ανεργίας της είναι από τους πιο υψηλούς στην Ελλάδα.
      Οπότε το πρόβλημα δεν είναι σίγουρα πόσοι είναι στην φωτογραφία, αλλά πόσοι αύριο θα είναι άνεργοι ξανά και πως ο δήμος μας θα καλύπτει τις υποχρεώσεις του προς τους πολίτες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ