Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα κατέβει Ημαθία ή Αττική;

Πρώτο θέμα συζήτησης έγινε στα παραπολιτικά πηγαδάκια η απόφαση του Βασίλη Τσιάρτα να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Ο παλαίμαχος άσος των γηπέδων, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια, θα κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα των Κρανιδιώτη-Τζήμερου. 

Όπως είναι λογικό, η είδηση είχε και τοπικό ενδιαφέρον, καθώς φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν τον Τσιάρτα να εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει στην Ημαθία. Ένα σενάριο που θα ανακάτευε την τράπουλα, ειδικά στην δεξιά πολυκατοικία και θα έφερνε ανακατατάξεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Σεββίλης, μάλλον θα πολιτευτεί σε κάποιον τομέα της Αττικής, με επικρατέστερη περιοχή το Νότιο Τομέα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πολιτευτής, ο Βασίλης Τσιάρτας δήλωσε:

«Υπόσχομαι να εργαστώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Δημιουργίας, για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας και των συμπολιτών μας» υποσχέθηκε ο Β. Τσιάρτας, ο οποίος ξεκαθάρισε: «Με την πολιτική δεν είχα ασχοληθεί όσα χρόνια ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Είχα όμως πάντα πολιτική άποψη και φρόντιζα να ενημερώνομαι σε βάθος.

Ομως δεν μπορώ να παραμένω παρατηρητής, όταν η κοινωνία μας διαλύεται και η εθνική μας ταυτότητα υπονομεύεται από την επιβολή του μοντέλου των κατακερματισμένων σε γκέτο κοινωνιών, από την αύξηση και την ανοχή της εγκληματικότητας, από τη σοβιετοποίηση της οικονομίας, που διώχνει τους πιο προικισμένους Ελληνες στο εξωτερικό. Αποφάσισα να ξαναμπώ στον στίβο, τον πολιτικό αυτή τη φορά. Αναζήτησα έναν σύγχρονο πολιτικό φορέα με ευρωπαϊκή νοοτροπία και διεθνή αντίληψη, που όμως υποστηρίζει τις αξίες, τους θεσμούς και τις παραδόσεις της πατρίδας μας και αντιστέκεται στην πολυπολιτισμική ισοπέδωση».

5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ