Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/1 - 29/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη στις 25 Ιανουαρίου 2023, ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει την όψη εξάγωνου με τον Δία στον Κριό, προφέροντας τύχη, ευκαιρίες, ανανέωση και ενθουσιασμό! Με το εξάγωνο Ήλιου – Δία, η μέρα ξεκινά αλλά και εξελίσσεται αισιόδοξα, αλλά και κοινωνικά, η φιλία και η δικτύωση θα προσφέρουν ανάσες χαράς, γέλια και χαρές… Όμως αυτή την ημέρα θα παρουσιαστούν και σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου και κάποιοι θα αρχίζουν να βλέπουν φως στα σκοτεινά μονοπάτια που μέχρι τώρα βάδιζαν! Νέες ιδέες, νέες προτάσεις και σχέδια μπαίνουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων! Η θετική διάθεση μας βοηθά να έλξουμε κοντά μας αυτό που ποθούμε ενώ κάποιες υπερβολές μέσα στην μέρα, δεν θα βγουν σε κακό! Τα Ζώδια που ευνοούνται είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φρόντισε να αποφύγεις την δημιουργία νέων υποχρεώσεων που αργότερα θα σε φέρουν σε μία δύσκολη θέση! Η λογική και η συντηρητικότητα στην οικονομική διαχείριση θα σε βοηθήσουν να μπορείς πιο άνετα να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις τα αιφνίδια και απρόβλεπτα έξοδα που αναμένεται να «σκάσουν» στην πορεία! Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο ευνοεί οικονομικές επιδιώξεις και διευθετήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς σε κάνει να παραδίνεσαι άνευ όρων στο συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Κριέ, είναι η ιδανική στιγμή για να κατανικήσεις τις εγωιστικές σου τάσεις και για να προσφέρεις στον άνθρωπο σου την αγάπη που κρύβεται μέσα σου. Ενισχύονται αυτή την εβδομάδα η συμπόνια, η ζεστασιά και η τρυφερότητα ! Αν είσαι χωρίς σχέση, λειτούργησε λίγο καχύποπτα σε μία ερωτική ιστορία με έναν άνθρωπο που διατηρεί μυστικότητα γύρω από τον αυτό του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ήλιου – Άρη στηρίζει τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και σε βοηθά να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που θα φέρουν λύσεις στον οικονομικό τομέα! Αξιοποίησε την εύνοιά σου χωρίς να αφήσεις καμία ευκαιρία να πέσει στο βρόντο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα αν εξακολουθείς και συνεχίζεις την ίδια, γνωστή και σταθερή τακτική σου, είναι αναμενόμενο πως είτε θα χάσεις το … «τραίνο» δηλαδή την ευκαιρία σου, είτε θα χάσεις το κουράγιο σου! Η αισιοδοξία αλλά και η αντικειμενικότητα θα σε βοηθήσουν να παραδεχθείς σιγά σιγά ότι τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται! Αν κάνεις τον κόπο να εκφράσεις τα αισθήματα σου σίγουρα θα κερδίσεις στην αγάπη. Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και ενισχύει τα μακρόπνοα σχέδιά σου . Κάποιες συνεργασίες χρειάζονται αναπροσαρμογή και κάποιες ευθύνες αναζητούν εκφραστή. Η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον και προκύπτουν νέες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η ιδανική εποχή για να κυνηγήσετε και να εκπληρώσετε το όνειρό σου και να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου στα αισθηματικά. Η κοινωνική δικτύωση, οι επαφές με φίλους, καθώς και οι γνωριμίες γεμίζουν τον χρόνο σου με όμορφο τρόπο! Μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ήλιου Άρη αναμένεται να φέρει μία γρήγορη εξέλιξη στα επαγγελματικά και στα οικονομικά που θα σε ικανοποιήσει! Βγες από την αδράνεια και πάλεψε για κάτι καλύτερο, θα το έχεις!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, προσπάθησε να αναρρώσεις ψυχολογικά και να αγωνιστείς για μία ουσιαστική βελτίωση, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη, αλλά ότι θα χρειαστείς κάποιους μήνες να κοπιάσεις! Ευτυχώς στα οικονομικά όλο και κάτι γίνεται καλύτερο έστω και την τελευταία στιγμή. Τις ημέρες αυτές θα κατανοήσεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου , πράγμα που θα το καταφέρεις με καλύτερη οργάνωση των καθημερινών σου δραστηριοτήτων. Αυτήν την εβδομάδα θα πιεστείς σε κάποια πρακτικά θέματα και σε ορισμένες συνεργασίες. Αισθηματικά βελτιώνεται η επικοινωνία με τον άνθρωπο που σε αφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας ή Πόλεμος…;;; Θα πρέπει για λίγο να κάνεις ανακωχή και να μπεις και στην πλευρά του συντρόφου σου που έχει ανάγκη από περισσότερο χρόνο για εσάς τους δύο! Ένα μικρό – σύντομο ταξιδάκι ευνοείται! Αν είσαι χωρίς ταίρι η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών, χωρίς να σου εγγυάται σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εποχή είναι ιδανική για να προβάλεις με δημιουργικό τρόπο τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου στον χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι! Η δημιουργικότητα θα αποτελέσει το κλειδί για να επεκτείνεις την καριέρα σου. Η επαφή σου με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια ευνοείται. Στα οικονομικά δίνονται λύσεις!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα προετοιμάσου ότι θα προκληθούν κάποια προβλήματα και διαφωνίες στο περιβάλλον της εργασίας σου γι’ αυτό και θα ήταν σκόπιμο να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες ή σχόλια και να μην αμελήσεις τυπικά ή νομικά ζητήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ την Παρασκευή, δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο σποράς, όπου μπορείς με επιτυχία να εκφραστείς με κάθε τρόπο δημιουργικά! Τις ημέρες αυτές όμως, θα σκεφτείς και λίγο πιο σοβαρά ή και θα αναθεωρήσεις κάποιες δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει, απέναντι σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που με την συμπεριφορά τους δείχνουν ανευθυνότητα. Καλό είναι από πλευράς σου να αποφύγεις τις διαμαρτυρίες, ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται συμφέροντα οικονομικά ή επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα κύμα αισιοδοξίας σε παρασύρει με ευχάριστο αλλά και δημιουργικό τρόπο σε νέα σχέδια για την πορεία των αισθηματιών σου … Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο και μπορεί να προέλθει με άτομο που είναι μακριά, που ταξιδεύει, που έχετε ηλικιακή διαφορά ή που το γνωρίσατε σε ένα σεμινάριο! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο αυτό το διάστημα ενισχύεται η πίστη σου αλλά και η ανάγκη σας να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά τα συναισθήματά σου, ενώ η εύνοια κρύβεται στα ταξίδια, αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που είσαι αυτό το διάστημα σε μία σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλη την κούραση που περνάς στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα, η εβδομάδα κρίνεται θετική και με άκρως ευνοϊκά αποτελέσματα για σένα! Λύνονται πολλά προβλήματα στην εργασία σου, ενώ στα οικονομικά σου παρόλο που ξεκινάς πιεσμένα την εβδομάδα, στην πορεία παίρνεις χαρά!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να εντοπίσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά και από την ζωή σου γενικότερα. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου θα βρεθείς αντιμέτωπος με σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Καλό είναι να μην βιαστείς να κάνεις τώρα αισθηματικές επενδύσεις. Αποδέξου τα αιτήματα των δικών σου ανθρώπων, φρόντισε όμως να μην πιέζεις παραπάνω τις καταστάσεις. Θυμήσου ότι τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά σου είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου για αυτό δείξε προσοχή σε ότι λες και σε ότι κάνεις! Τα οικονομικά είναι σταθερά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι εφησυχασμένος! Σχέσεις με το εξωτερικό ανακάμπτουν και ίσως σκεφτείς την πιθανότητα μιας σύντομης μετακίνησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως απογοητευτικά για τα αισθηματικά σου αφού η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου παγώνει το κλίμα σε μία σχέση σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο ταλαιπωρίας που βίωσες σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, οι άμυνες που έχεις αυτό τον καιρό δεν σου επιτρέπουν να ανοιχτείς σε μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θετικές αστρολογικές όψεις του Ήλιου (κυβερνήτη σου) με τον Άρη και τον Δία, σου εγγυώνται μέρες απόλυτα δημιουργικές, κατακτητικές και τυχερές για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου! Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ενισχύσει το πορτοφόλι σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα οι ψυχολογικές εντάσεις που βιώνεις στην καθημερινότητά σου σε κάνουν να αισθάνεσαι έντονη την μοναξιά αλλά και την ακαταταλληλότητα των άλλων να σε στηρίξουν στα απλά – μικρά πράγματα της καθημερινότητας, προκειμένου να σε χαλαρώσουν. Με λίγα λόγια τρέχεις για όλους και για όλα και στην στιγμή της ανάγκης σου δεν δέχεσαι ένα χέρι βοηθείας. Θα χρειαστεί να αποφύγεις αποφάσεις σπασμωδικές πάνω στην ανυπομονησία σου! Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος της διαφωνίας και της διαστρέβλωσης προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις. Αναβολή θα χρειαστεί να έχουν και κάποιες αποφάσεις σου για την ρήξη επαγγελματικών συνεργασιών, άφησε κάποια πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους! Το καλό νέο της εβδομάδας είναι ότι η αισθηματική σου ζωή αλλάζει μορφή προς το καλύτερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις σε μία από τις καλύτερες περιόδους για τα αισθηματικά σου, που σε βοηθά να τονώσεις τις σχέσεις σου , να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να ενισχύσεις τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου ή αν είσαι ελεύθερος να είσαι πιο άνετος στην έκφραση των θέλω σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου! Το κλίμα ζεστασιάς και συνεργασίας σε κάθε μορφή σχέσης σας επανέρχεται, είναι σημαντικό ωστόσο να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα πραγματικά σας θέλω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόο σε τυχερές όψεις με τον Άρη και τον Δία σε κινητοποιούν δραστικά στα επαγγελματικά και μπορείς να δεις την ποιότητα της εργασίας και των οικονομικών σου να βελτιώνεται, με κόπο βέβαια αλλά καμία μεγάλη επιτυχία δεν γίνεται δίχως θυσία.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να οργανώσεις πολύ καλά τα επαγγελματικά σου πριν ξεκινήσεις να τακτοποιείς υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου! Θα χρειαστεί να βάλεις βάσεις στην εργασία σου για να μπορέσεις στην πορεία να πάρεις ανάσα και στον οικονομικό τομέα. Τα αισθηματικά σου, εξακολουθούν να είναι ένας σημαντικός παράγοντας ικανοποίησης και χαράς δεν θα λείψουν όμως αυτή την εβδομάδα και κάποιες αιφνίδιες ταραχές. Δείξε διπλωματικότητα στις οικογενειακές σχέσεις που πλήττονται αυτές τις μέρες από κάποιες εντάσεις! Θυμήσου πως όση υποστήριξη και αν δέχεσαι στα επαγγελματικά υπάρχουν αντίπαλοι γύρω σου, που δεν πρέπει να τους υποτιμάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιπεράτη η εβδομάδα για νέες γνωριμίες που θα προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Ένα άτομο καινούργιο μπαίνει στην ζωή σου με τον πιο όμορφο τρόπο και νιώθεις ότι η τύχη και πάλι σου χαμογελά! Αν είσαι σε μία σχέση, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, αλλά κάνε τα πάντα για να απολαύσεις στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του ιχθύ θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου και να είσαι απόλυτα πιο δημιουργικός. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις κάποιους μπελάδες, που σύντομα θα ξεπεραστούν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι έχεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά την συναισθηματική στήριξη και βοήθεια των ανθρώπων γύρω σου, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι ενώ κοντά σου έχεις ανθρώπους ευχάριστους και υπάκουους, δεν είναι και οι απόλυτα ικανοί για να σε βοηθήσουν με τον τρόπο που θα θελες. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός όμως θα καταφέρεις να τις επιμεληθείς με αποτελεσματικότητα. Ότι είναι ζήτημα χρόνου να τακτοποιηθεί, να ξέρεις ότι θα χρειαστεί την δική σου έξυπνη συμμετοχή αλλά και συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις σε μία άκρως δημιουργική περίοδο γεμάτη από ευκαιρίες για έρωτα, δημιουργικότητα, απόλαυση, διασκέδαση αλλά και ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ρομάντζο, ζεστασιά, συντροφικότητα. Φλερτάρεις και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές που σου είχαν λείψει. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς είναι γεγονός ότι θα χαρίσει απλόχερα τις ευεργεσίες της ώστε ο έρωτας στην ζωή σου να μπει σε ένα νέο ελπιδοφόρο στάδιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί τα επαγγελματικά σου να βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου όπου κάνεις τα πάντα για να ορθοποδήσεις όμως οι μέρες που ακολουθούν κρίνονται άκρως ευνοϊκές για να μπει μία σειρά αλλά και για να ξεκινήσεις να εισπράττεις οικονομικά και οφέλη!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα είσαι συγκεντρωμένος σε θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας. Δείξε προνοητικότητα στα οικονομικά και λειτούργησε με σύνεση! Απόφυγε τις παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα κάνοντας υπομονή ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Η κοινωνική σου ενεργοποίηση θα σε βοηθήσει να ικανοποιηθείς είτε σε αισθηματικό, είτε σε φιλικό επίπεδο. Πάρε δυναμικές πρωτοβουλίες τις ημέρες που ακολουθούν και να θυμάσαι πως το άγγιγμα της τύχης θα είναι δίπλα σου! Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία επιδρά θετικά στον ψυχισμό σου, επαναφέρει στο προσκήνιο τα μεγάλα σας σχέδια σου, σε κάνει πιο αισιόδοξο σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι πιο συντροφικός από ποτέ αυτή την εβδομάδα… Σε έχουν πλέον κουράσει οι καβγάδες και οι αντιθέσεις, προτιμάς να «φωλιάσεις» στην σταθερή αγκαλιά του συντρόφου σου και να αφήσεις πίσω σου ότι μεσολάβησε! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, προσπάθησε να αποφύγεις την προσκόλληση στο παρελθόν και επικεντρώσου σε νέες ευκαιρίες που σου ανοίγονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ένστικτο της στιγμή και η άμεση κινητοποίησή σου θα σταθούν αυτή την εβδομάδα ο άσσος το μανίκι σου για να μπορέσεις να έχεις μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία! Στα οικονομικά σου τα βγάζεις πέρα, όμως δεν είναι οι μέρες απόλυτα τυχερές και ικανοποιητικές.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, είναι γεγονός ότι έχεις επηρεαστεί από τις τελευταίες εξελίξεις στην ζωή σου και πλέον αυτή την εβδομάδα έχεις την διάθεση και καταφέρνεις να αλλάξεις τακτική! Οι αλλαγές σε σφράγισαν και έχεις επεξεργαστεί τις κατάλληλες λύσεις που είναι μέσα σου και θα βγουν – θέλεις δεν θέλεις – και πολύ πιο γρήγορα από ότι είχες υπολογίσει. Θυμήσου ότι κανείς δεν πέφτει σε «παγίδες» αν κατά βάθος δεν το επιζητεί. Δείξε προνοητικότητα για το εγγύς οικονομικό σου μέλλον, προφύλαξε την φυσική σου κατάσταση από περιττές ιώσεις και περιπέτειες και διατηρήστε τη φόρμα σου σε καλή κατάσταση. Αποφύγετε αισθηματικές περιπέτειες που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν σου ταιριάζουν, ή ότι είναι αναπόφευκτο να καταλήξουν σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που είσαι εγκρατής στις συναισθηματικές εκδηλώσεις και κρατάς μικρό καλάθι στα αισθηματικά, στην πορεία της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ, θα φέρει τρυφερά μηνύματα, ρομαντικές συναντήσεις και βελτίωση της επικοινωνίας με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος να ξέρεις ότι ένα άτομο θα σε προσεγγίσει με τρόπο ζεστό και τρυφερό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα είναι απόλυτα εύστοχες για να μπορέσεις να δεις επιτυχία επαγγελματική και οικονομικά! Για την ώρα νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια στον οικονομικό τομέα που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως την Παρασκευή έχεις την ευκαιρία να λύσεις τα αιώνια αισθηματικά σου ζητήματα ή να παραδεχθείς λάθη σου, προκειμένου να ηρεμήσεις τόσο εσύ, όσο και ο άνθρωπος σου! Επιλογές όπως ο γάμος ή το διαζύγιο δεν πρέπει να σε τρομάζουν. Καμία σχέση δεν ευδοκιμεί χωρίς κάτι τέτοιες… λύσεις. Απόφυγε δυσάρεστους ή ηχηρούς ανθρώπους, που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την εικόνα τους ή για το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους. Εμπιστέψου το ένστικτό σου εκεί που δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, αλλά μην διακινδυνεύεις τίποτα που σχετίζεται με την πρακτική σου ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ζορισμένο γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πρέπει να γίνει στα αισθηματικά σου και είναι επιβεβλημένο να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα μπορέσουν να φέρουν την σταθερότητα! Αρχίζεις και βλέπεις κάποιες καταστάσεις στον έρωτα με ρεαλισμό, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενεργοποιείσαι στα επαγγελματικά και αναζητάς ευκαιρίες, οι οποίες σου έρχονται εύκολα και γρήγορα μέσα από συμπτώσεις, αλλά και γνωριμίες. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα τονώσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, έχεις περάσει και εξακολουθείς να περνάς στιγμές έντασης, όμως οι μέρες που έρχονται σε βρίσκουν στα καλύτερά σου και νιώθεις μετά από καιρό ότι μπορείς να υπερνικήσεις κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο σου το τελευταίο διάστημα! Η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι να πάψεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις εντελώς συναισθηματικά, αλλά και να μείνεις λίγο μόνος, στο περιθώριο των όσων γίνονται γύρω σου που δεν σε αφορούν! Οι επαγγελματικοί σου στόχοι ενισχύονται και με έξυπνες τακτικές θα δεις ότι τα σχέδια σου βγαίνουν με τον καλύτερο τρόπο, φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο την Παρασκευή και διανύεις μία σημαντική περίοδο όπου αλλάζεις, ομορφαίνεις, είσαι πιο δημιουργικός, ενισχύεις τη φαντασία σου αλλά τονώνονται και οι επιθυμίες σου που βρίσκουν την πλήρη εκπλήρωσή τους. Στον έρωτα μαγνητίζεις το αντικείμενο του πόθου σου και το άτομο που σε ενδιαφέρει δύσκολα μπορεί να σου αντισταθεί! Οι κατακτήσεις στον έρωτα θα σου προσφέρουν χαμόγελα και ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά και είναι φανερό ότι μετά τις γλίστρες που έφαγες, τώρα είσαι έτοιμος να ξανασηκωθείς και να επιμείνεις για την υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου! Στα οικονομικά είσαι τυχερός μέσα από προτάσεις συνεργασιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ