Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στραβοπάτημα» της Βέροιας στο Αλκαζάρ - Έχασε με 1-0 από την Λάρισα

Ακόμη μία ήττα στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας γνώρισε η Βέροια, με την ΑΕΛ να είναι αυτή που παίρνει το τρίποντο με το οριακό 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο, μέτριο ήταν το παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με το πρώτο 20λεπτο να μην έχει σημαντικές στιγμές. Μετά το γκολ, η ΑΕΛ απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας και άλλες δύο μεγάλες φάσεις.

Η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει με στατική φάση φάουλ, αλλά υπήρχε παράβαση στην προσπάθεια του Μπουόλι. Το προβάδισμα για την ΑΕΛ ήρθε μετά από κυκλοφορία της μπάλας έξω από την περιοχή της Βέροιας, ο Πεντρόζο βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με όμορφο γυριστό σουτ, έκανε το 1-0 στο 25′.

Πέντε λεπτά αργότερα, πλαγιοκόπηση για τη Λάρισα στο 30′ με τον Κούστα να πετάγεται ανάμεσα από τους αμυντικούς της Βέροιας, δεν κατάφερε να φτάσει στη μπάλα, αλλά ούτως ή άλλως ήταν οφσάιντ. Μεγάλη φάση και στο 37′ για τους γηπεδούχους, με τον Θωμαϊδη να έχει χώρο μέσα στην περιοχή και να κοντρολάρει, αλλά ο διαιτητής σφύριξε παράβαση για χέρι.


Φάση για τη Βέροια ήρθε στο 40′, με στατική φάση, όπου ο Μπουόλι με δεύτερη προσπάθεια προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ εις βάρος του. Στο 46ο και 55ο λεπτό ήταν η ώρα για δύο ακόμα παίκτες να ντεμπουτάρουν, με Γιουκούδη και Ελευθεριάδη αντίστοιχα.

Στο 64′ μετά από λανθασμένο διώξιμο της άμυνας της Βέροιας, η μπάλα επανήλθε στην περιοχή, αλλά το τελείωμα του Παπακωνσταντίνου δεν ήταν το ιδανικό και μπλόκαρε εύκολα ο Βενετικίδης. Τέσσερα λεπτά αργότερα, σειρά είχε η Βέροια, η οποία από τα πλάγια έβγαλε σέντρα, αλλά το σουτ του Ελευθεριάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πήγε ψηλά άουτ.

Άλλη μία φάση στο 75′ για την ΑΕΛ με σουτ του Πεντρόζο από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η “Βασίλισσα” είχε τη μεγάλη φάση στο 78′, όπου με επέλαση από τον άξονα ο Μπελεβώνης κέρδισε τις κόντρες, έκανε δυνατό σουτ, αλλά απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 83′ με τον Μιλτιάδη να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει λίγο εκτός εστίας του Βενετικίδη.

Και πάλι μέτριο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, με τους “βυσσινί” να είναι εμφανέστατα πιο επιθετικοί και να απειλούν κατά περίπτωση με αποκορύφωμα τη φάση του 83′. Δημιουργικά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και απείλησαν περισσότερο.

ΑΕΛ (ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ):
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΙΔΗΣ, ΚΟΣΟΝΟΥ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ, ΑΝΤΡΑΝΤΑ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 71′), ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ 86′), ΚΟΥΣΤΑ (ΝΙΝΟ 71′), ΠΕΝΤΡΟΖΟ, ΜΑΥΡΙΑΣ (ΝΙΚΟΛΙΑΣ 59′).

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 55′), ΣΤΙΚΑΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 78′), ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ 46′), ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

6 σχόλια:

  1. Κακή ψυχολογία έχει η ομάδα.Γιατί τόσες απότομες αλλαγές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον πήγε για να χάσει, για αυτό και τόσες αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικό ήταν. Απ τη Λάρισα εχασε,όχι απο κανα χωριο.στραβοπατημαθα ήταν αν έχανε η Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν κουρασμένοι από το χορό στην πίτα που έκοψαν και χόρεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τοπικό της Ημαθίας έχει καλύτερους από αυτούς που παίζουν στη βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ