Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η μητέρα - Πώς αντέδρασε ο πατέρας μετά την τραγωδία

«Δεν ξέρω πως της ήρθε να το κάνει - Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου, η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η 29χρονη έφυγε την παραμονή της
Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με συγγενείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί της.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Ο νεαρός πατέρας του βρέφους μίλησε στο newsit.gr, για την τραγωδία που έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Εγώ μόνο πάλευα για το μωρό. Ήθελα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό το μωρό. Πάλευα για να αναγνωρίσω αυτό το παιδί, ήθελα να πάω να το κάνω, αλλά δεν πρόλαβα. Ήθελα να κινηθώ και νομικά, γιατί υπήρχε μία άρνηση απο την μητέρα του και απο την οικογένεια της. Δεν με άφηναν να το αναγνωρίσω.

Πήγαινα στο σπίτι για να δώ το παιδί και συναντούσα έναν τοίχο μπροστά μου. Λένε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν ήταν σύζυγος μου για να την γνωρίζω καλά. Ήταν απλά η μητέρα του παιδιού μου. Όσο κατάφερνα και το έβλεπα στο σπίτι το παιδί ήταν μια χαρά, καλοχτενισμένο, περιποιημένο, το έπαιρνα να το πάω στο γιατρό, το επέστρεφα στο σπίτι και έφευγα.

Δεν ξέρω πως της ήρθε να το κάνει. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Την έψαχναν αυτές τις μέρες και εγώ το έμαθα απο την αστυνομία που με κάλεσαν για να με ενημερώσουν. Εκεί τα έμαθα όλα, δεν είχα καμία γνώση του τι γινόταν. Μακάρι να γνώριζα. Το δικό μου θέμα ήταν να ήταν υγιές το μωρό. Τελευταία φορά το είδα στις 2 Δεκεμβρίου που πήγα να το πάρω να το πάω στον παιδίατρο και αυτή μου είπε να φύγω, δεν με άφησε», είπε ο ίδιος.

5 σχόλια:

  1. δεν κρινο ουτε δικαζω,?κανενας δεν τα εβλεπε αυτα στην γειτονια της?

    κοινονικος λειτουργος
    ιερεας
    αστηνομος
    προεδρος
    κυρα κατ@@@@@@
    αλλοι ταματα κανουν να αποκτισουν ενααααα παιδι και εμεις τα παιταμε στο φραγμα ?νιωθο αποτυχια σε πολλα θεματα

    Ἐν τῇ βασιλείᾳ σου, μνήσθητί ἡμῶν, Κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να την δει στη γειτονια και τι να κανει; Ακομα και να της το επαιρναν που θα πηγαινε; Μονο το Χαμογελο του Παιδιου παλευει γι αυτα τα παιδια και αυτο πανε να το κλεισουν γιατι αντισταθηκε στα σχεδια τους περσι. Τετοιο τσιρκο κυβερναει.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ " ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ". ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟ

      Διαγραφή
    3. μη σχολιάζετε οι ανιδεοι για το κράτος τους ψυχικά αρρώστους.. σχολιάζετε μόνο για το σύντροφό αλεξθης

      Διαγραφή
  2. Γιατι ο κυριος εκανε παιδι αφου δεν ειχε δεσμο με τη μανα του; Κανει ο καθενας ενα μωρο επειδη ετυχε, μετα το αναγνωριζει και ολα καλα; Ολοι ειναι υπευθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ