Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλήψεις σε Κατερίνη και Σκύδρα για κλοπές

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου 2022 στην Κατερίνη, αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.495 ευρώ, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 23ης Δεκεμβρίου 2022, με το πρόσχημα πώλησης προϊόντων ως πλανόδιοι πωλητές, προσέγγισαν ημεδαπή γυναίκα σε περιοχή της Πιερίας και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την οικία της το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου 2023 στην Κατερίνη, αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα ένα πορτοφόλι που περιείχε 2 τραπεζικές κάρτες, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, παραβίασαν οικία σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν ένα όχημα, χρησιμοποιώντας κλειδιά του οχήματος που αφαίρεσαν από την οικία. Επιπλέον, από την παραπάνω οικία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Ροδόπης και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ