Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ»: Νεκρό βρέφος 11 μηνων βρέθηκε στην περιοχή του Φράγματος Αλιάκμονα

Σοκ και αποτροπιασμό στη Βέροια και σε όλη την Ελλάδα προκαλεί η τραγική είδηση ότι ένα μωράκι ηλικίας 11 μηνών βρέθηκε τα ξημερώματα νεκρό στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες του verotis.gr όταν εντοπίστηκε από την Αστυνομία και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Βέροιας ήταν ήδη νεκρό.Αναλυτικό ρεπορταζ εδώ.

2 σχόλια:

  1. Επειδή όλοι βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα!!! Ποιος πραγματικά πιστεύει ότι ένας άνθρωπος που πάσχει από μία ψυχική νόσο μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει την ασθένεια του?Ότι μόλις βγει από την κλινική δεν θέλει στήριξη, παρακολούθηση, βοήθεια στην επανένταξη,δεν θέλει κατά τακτά καθορισμένα διαστήματα παρακολούθηση πως αντιδρά στην θεραπεία του? Πόσο μάλλον εάν είναι έγγυος ή έχει νεογέννητο μωρό! με μονογονεϊκη οικογένεια!!Που ήτανε όλοι αυτοί οι φορείς να δείξουν ενδιαφέρον,στην τελική να κάνουν την δουλειά τους? Υπεύθυνοι γι'αυτό το αποτέλεσμα είναι όλοι ,από την κλινική που νοσηλευόταν, τις υπηρεσίες που πρέπει να είχαν ενημερωθεί από την κλινική ότι υπάρχει μια κοπέλα με μωρό με πρόβλημα,τον τύπο που την άφησε έγκυο και όσοι γνώριζαν την κατάσταση!! Τώρα είναι αργά για δάκρυα!!! Καλό παράδεισο στο αγγελούδι!!!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Akrivos to moro sigoura einai ston paradiso Aggeloudi !! Ti tha poun oi upeuthini ston Thro na do

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ