Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλημμύρισαν σπίτια στην Πέλλα από την καταιγίδα - Εικόνες καταστροφής

Ανυπολόγιστες ζημιές υπέστησαν σπίτια στο χωριό Σανδάλι του νόμου Πέλλας από την επέλαση της καταιγίδας. Η κακοκαιρία έπληξε την τάφρο 66 που με συνέπεια τμήμα του αναχώματος να υποχωρήσει και να στείλει ανεξέλεγκτα τεράστιο όγκο νερού στα χωριά που βρίσκονται σε απόσταση μόλις 1.5 χιλιομέτρου.

Τα συνεργεία έδωσαν τεράστια μάχη να αποκαταστήσουν τη ζημιά διότι εκείνο το σημείο χαρακτηρίζεται ως κομβικό, καθώς επηρεάζει και τα 15 χωριά της Σκύδρας, μεταξύ αυτών και το Σανδάλι.

Αποτέλεσμα της επέλασης ήταν οι τεράστιες πληγές που δέχθηκαν οι καλλιέργειες, ενώ από την κακοκαιρία δεν γλίτωσαν και δύο σπίτια που υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κάλεσε σε σύσκεψη και ζήτησε από τους δημάρχους να κηρυχθεί όλος ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους αγωνιούν και εκφράζουν φόβους ότι θα ζήσουν ένα νέο 1979, όταν και τότε η καταιγίδα είχε πλημμυρίσει τα πάντα, από καλλιέργειες, σπίτια και επιχειρήσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ