Quantcast

http://picasion.com/

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον αγώνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Το κλίμα είναι περίεργο… όλοι καλούν για ηρεμία, ενότητα και συσπείρωση, όμως το ματς είναι δύσκολο και θα κρίνει πολλά. Η Βέροια φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (22/1, 14:45). Δε χαρακτηρίζεται άδικα ντέρμπι παραμονής, μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στα όρια της επικίνδυνης ζώνης και έχουν δείξει (μέσα και από δηλώσεις) ότι στόχος είναι η παραμονή.

Ο Καλαϊτζίδης έρχεται με φόρα από τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Μακεδονικού και έχει την ψυχολογία με το μέρος του, την ώρα που η Βέροια ηττήθηκε από την ΑΕΛ και για πρώτη φορά κοιτά κατάματα τις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική. Φήμες λένε ότι ο Απόλλων έχει “χτίσει” συμμαχίες και μετά τα γεγονότα του καλοκαιριού (με τη μη παραχώρηση του γηπέδου) θα κάνει το παν για να φύγει νικητής.

Λεπτές ισορροπίες στην ομάδα, αλλά και στις κερκίδες επικρατώντας κλίμα έντασης και διχασμού. Ήταν γνωστό ότι η φετινή μεταβατική θα ήταν δύσκολη, ωστόσο τώρα καταλαβαίνουμε πραγματικά τις δυσκολίες. Δυστυχώς, η Βέροια ξεκίνησε από Γενάρη μήνα να παίζει τελικούς και αυτή είναι μια κατάσταση που από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι τέλους.

Η τελευταία φορά που ο Απόλλων Πόντου ήρθε στη Βέροια και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Ας επαναληφθεί και φέτος η ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ