Quantcast

http://picasion.com/

Οδηγός ΚΤΕΛ στα Γρεβενά πέθανε πριν ξεκινήσει δρομολόγιο

Κατέρρευσε ξαφνικά, μπροστά σε συναδέλφους του

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 61χρονος οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Γρεβενών οποίος μία ώρα πριν το δρομολόγιο του για Αθήνα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Κοζάνης, όλα έγιναν το πρωί σήμερα, στον χώρο των ΚΤΕΛ Γρεβενών, όπου ο οδηγός ετοιμαζόταν να εκτελέσει το δρομολόγιο Γρεβενά Αθήνα και έπινε τον καφέ μαζί με συναδέλφους του.

Ξαφνικά ο οδηγός των ΚΤΕΛ κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους του με αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν προς βοήθεια να χάσει την ζωή του. Στα Γρεβενά προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ και πατέρας τριών παιδιών ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι οδηγοί του ΚΤΕΛ υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με απόφαση της διοίκησης, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είστε κρυμμένοι ρε οι υπέρμαχοι των θρομβωλίων? Είσασταν κάποτε λαλίστατοι ρε εξυπνάκηδες και τώρα βγάλατε το σκασμό σας? Με τα ψέματα, τον εκφοβισμό και τις απειλές οδήγησαν τον κόσμο στον θάνατο.
    Μήπως για όλους αυτούς τους ξαφνικούς θανάτους φταίμε εμείς οι "ψέκες" οι ανενθρωμβολίαστοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε μεγάλε, με πρόλαβες, λέω θα βγει να το πει! Είσαι πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ