Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η βασιλόπιτα της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Ίασις»

Σε εξαιρετικό κλίμα συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου όλοι οι άνθρωποι της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης
«ΙΑΣΙΣ» για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. 

Ο δ/ντης της μονάδας ιατρός κ.Κόλβατζης Κυριαζής καλωσόρισε τους επιστημονικούς συνεργάτες και όλους τους εργαζόμενους του «ΙΑΣΙΣ» εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν στους ασθενείς και για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό που τους διακρίνει. 

Ο κ.Κόλβατζης εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη δυναμική πορεία της μονάδας, γεγονός που αποδεικνύει την συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των αιμοκαθαρόμενων στο έργο των ανθρώπων του «ΙΑΣΙΣ». 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, ο ιατρός - νεφρολόγος και επιστημονικός διευθυντής κ.Σπυρόπουλος Πέτρος και η ιατρός - νεφρολόγος συνεργάτης της μονάδας και υπεύθυνη του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου κ.Βενέτη Γιώτα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλη της οικογένειας Κόλβατζη, η σύζυγος Κωνσταντία, ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Χάρης, ο ουρολόγος Μέρκος και η ειδικευόμενη ιατρός – νεφρολόγος Μαρία.

Στην οικογένεια του «ΙΑΣΙΣ» συγκαταλέγεται φυσικά και σύσσωμο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της μονάδας, που όλοι μαζί απόλαυσαν μερικές όμορφες στιγμές μακριά από το απαιτητικό περιβάλλον του καθημερινού αγώνα για την εξυπηρέτηση των αιμοκαθαρόμενων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ