Quantcast

http://picasion.com/

Ξανά μεταξύ των κορυφαίων ο Ελευθεριάδης

Η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι να βλέπουμε τον Δάνη Ελευθεριάδη να σκοράρει κατά ριπάς. Η προηγούμενη εβδομάδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς ο δεινός σκόρερ του Φιλίππου ήταν μεταξύ των κορυφαίων της 14ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Δάνης Ελευθεριάδης – Φίλιππος Βέροιας

Ελευθεριάδης to the rescue! Ο πρώτος τη τάξει σκόρερ τόσο του Βορρά της λίγκας όσο και του πρωταθλήματος εν γένει με σχεδόν 350 πόντους φέτος, ο Δάνης Ελευθεριάδης, απέδειξε το επιθετικό του μεγαλείο για ακόμα μια φορά.

Για την ακρίβεια, ο έμπειρος σκόρερ πήρε από το χέρι την ομάδα του, τον Φίλιππο Βέροιας, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Γρεβενά, όπου με 36 πόντους και τρία εύστοχα τρίποντα οδήγησε τον οργανισμό της Ημαθίας σε ένα παλικαρίσιο διπλό στην έδρα του πολύ σκληρού για να πεθάνει Πρωτέα έπειτα από ένα κλειστό ντέρμπι μέχρι και την 4η περίοδο (15-14 στο 10′, 39-36 στο 20′, 59-61 στο 30′).

Στατιστικά 2022-2023: 312 πόντοι συνολικά – 27 πόντοι κατά μέσο όρο

Γιάννης Αναγνωστόπουλος – Φανάρια Νάξου

Τι ματσάρα είδαμε στο Ληξούρι;! Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια ήταν τελικά αυτός που χαμογέλασε στο φινάλε καθότι επικράτησε στο νήμα με 94-90 του τοπικού ΝΕΟΛ στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 14ης στροφής του 1ου ομίλου της Β Εθνικής.

Μπορεί ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς να ήταν για ακόμα μια φορά συγκλονιστικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο παράγοντας Χ του εν λόγω αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος με 24 πόντους έδινε πάντοτε στους φιλοξενούμενους τις λύσεις που τόσο πολύ ήθελε κόντρα σε έναν οργανισμό που αρνείται πάντοτε πεισματικά να χάσει -με τον έμπειρο άσο να είναι μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ της βραδιάς.

Στατιστικά 2022-2023: 192 πόντοι συνολικά – 15 πόντοι κατά μέσο όρο

Άρης Φουντάς – Ένωση Ιλίου

Ακόμα και αν μπόρεσε να ξεφύγει σε διάφορα σημεία του ματς με σημαντικά προβαδίσματα, η Ένωση Ιλίου έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέλος κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου, που μπήκε και πάλι στην εξίσωση της αναμέτρησης λίγο πριν το τέλος χάρις σε μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια ανατροπής.

Ωστόσο, με τον ηγέτη της, τον Άρη Φουντά, να κάνει τα αδύνατα δυνατά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τελειώσει την εν λόγω μονομαχία με 16 πόντους και δύο εύστοχα τρίποντα όντας την ίδια στιγμή και ο πρώτος της σκόρερ, η ομάδα του Ιλίου έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρώτο γκρουπ .

Στατιστικά 2022-2023: 101 πόντοι συνολικά – 6 πόντοι κατά μέσο όρο

Ευθύμης Τσακαλέρης – Μακεδονικός

Μετά από μερικές ήττες κόντρα σε τρανούς αντιπάλους τις περασμένες εβδομάδες, ο Μακεδονικός δεν είχε την παραμικρή διάθεση να αφήσει βαθμό και ψυχολογία στο Λαγκαδά, τον οποίο και άλωσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά από ένα καταπληκτικό ντέρμπι (25-24 στο 10′, 42-40 στο 20′, 59-59 στο 30′) με 74-69.

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης ήταν και πάλι εκεί για τον οργανισμό της συμπρωτεύουσας, με τον έμπειρο “ψηλό” να είναι ασταμάτητος κόντρα στον Ερμή και με 18 πόντους (επίδοση που τον ανέδειξε στον πρώτο σκόρερ τόσο της ομάδας του όσο και του αγώνα) να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να του χαρίσει ένα σπουδαίο διπλό που τον επαναφέρει στην πρώτη θέση του γκρουπ.

Στατιστικά 2022-2023: 199 πόντοι συνολικά – 17 πόντοι κατά μέσο όρο

Νίκος Μποχωρίδης – ΟΦΗ

Μπορεί παραλίγο να απωλέσει ένα ολότελα δικό του ματς χάνοντας μεγάλες διαφορές στο φινάλε, ο ΟΦΗ κατόρθωσε τελικά να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Αιγάλεω το απόγευμα της Κυριακής στην εκπνοή πετυχαίνοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο μέσα στο 2023.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Κρητικών για ακόμα μια φορά δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Μποχωρίδη, ο οποίος με 19 πόντους και τρία εύστοχα τρίποντα -το ένα γκολ φάουλ μάλιστα- πήρε από το χέρι τον οργανισμό του Ηρακλείου και τον οδήγησε σε μια πολύτιμη νίκη στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Στατιστικά 2022-2023: 222 πόντοι συνολικά – 17 πόντοι κατά μέσο όρο

Προπονητής: Δημήτρης Γεροφώτης – Μακεδονικός

Σε ένα τρανό ντέρμπι όπου καμία ομάδα δε μπορούσε να ξεκολλήσει στον πίνακα του σκορ μέχρι και τις ύστατες στιγμές του αγώνα, ο Μακεδονικός κατόρθωσε να περάσει από την έδρα του Ερμή Λαγκαδά στο απόλυτο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της λίγκας στο νήμα -με τους παίκτες φυσικά να μην είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Από μεριάς του, ο Δημήτρης Γεροκώστας και το προπονητικό του επιτελείο έκαναν ό,τι έπρεπε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα για να ετοιμάσουν και να καθοδηγήσουν τους αθλητές τους κόντρα σε έναν τρομερά δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο -ένας στόχος που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο φινάλε, με τον Μακεδονικό να δηλώνει “παρών” στη μεγάλη μάχη της τετράδας του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ