Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάθοδο στο κέντρο της Βέροιας ετοιμάζουν οι Αγρότες - Η Μητροπόλεως θα γεμίσει με τρακτέρ και αγροτικά

Οι αγρότες της Ημαθίας με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας , του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ημαθίας, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. κινητοποίηση στο κέντρο της Βέροιας με αγροτικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, διεκδικώντας την άμεση επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους (Καταβολή αποζημιώσεων για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις , Ενισχύσεις λόγω της Ουκρανικής κρίσης, Αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ κ.α.).

7 σχόλια:

  1. Για αυτά τα καραγκιοζιλίκια είστε πρώτοι.
    Για αυτό και σας ''αγαπάει'' ο κόσμος επειδή ξέρετε να τους ταλαιπωρείτε με ωραίο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ρε φίλε κλείσανε τους δρόμους και δεν κυκλοφορούσε αμάξι για να τρέχουν οι άλλοι μαραθώνιο..μας δουλεύεις??αυτό σε πείραξε που στο φινάλε είναι μια μορφή διαμαρτυρίας??

      Διαγραφή
    2. Ρε εσένα δεν σου είπαμε να βρεις δουλειά πρώτα και μετά θα σχολιάζεις...δεν έχεις το δικαίωμα τώρα...όσο τρως από τα επιδόματα που τα πληρώνουμε εμείς θα σκύβεις το κεφάλι και θα λες ευχαριστώ...σουτ .δεν έχεις άποψη...άιντε...

      Διαγραφή
  2. Καλή τύχη. Καλή τύχη σε όποιον φουκαρά δεν του πάρουνε και το χωράφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι , θα μπούνε με τα τρακτέρ στα μαγαζιά σας να ψωνίσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που κράζετε τους ανθρώπους που παλεύουν να κρατήσουν την οικογένεια τους και την αξιοπρέπεια πάρτε παράδειγμα από αυτούς γτ αυτοί θα πάνε μπροστά τώρα για εσάς καλοπεραστε τώρα με τα επιδόματα που περνετε γτ όταν τελειώσουν τα € καλή πιάτσα σας εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ