Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

10 hair looks για να εμπνευστείς

Η πρώτη και η τελευταία φορά που πήγα στο κομμωτήριο να βάψω τα φυσικά, καστανά μαλλιά μου ήταν για να κάνω ανταύγειες. Ανταύγειες στο χρώμα της μέντας. Η τρέλα της νιότης, η ανάγκη για ανανέωση που κάπως συνδέεται με την εκάστοτε φάση ζωής, η «δίψα» να κάνω μία μεγάλη -για τα δικά μου δεδομένα- αλλαγή στα μαλλιά μου, με οδήγησαν στο να πάρω κάπως γρήγορα αυτή την απόφαση. Μερικές μέρες αργότερα, μην μπορώντας να συμβιώσω με τις ανταύγειες μέντας στη ζωή και το κεφάλι μου, κάπως έτσι γρήγορα, έκλεισα ξανά ραντεβού για κούρεμα, αυτή τη φορά.

Κι όλο αυτό το #storyofmylife γράφτηκε για να καταλήξω στο συμπέρασμα πως υπάρχουν και πιο διακριτικές ή κολακευτικές αλλαγές που μπορεί να κάνει μία γυναίκα με φυσικά ή βαμμένα καστανά μαλλιά. Αν λοιπόν, βρίσκεσαι σε mood ανανέωσης αυτή την περίοδο και φλερτάρεις με μία αλλαγή στην κόμη σου, αυτό το θέμα θα σου δώσει το απαραίτητο #hairinspo πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Είτε σου αρέσουν οι πιο ζεστές καστανές αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα της κανέλας, είτε οι πιο ψυχρές (βλέπε την τάση των mushroom brown hair), είτε πάλι θέλεις να ξεφύγεις από τη μονοχρωμία δοκιμάζοντας τεχνικές, όπως το balayage, το ombre, το bronde, οι χάλκινες, πιο χρυσές, μελί, στο χρώμα της καραμέλας ή του καφέ ανταύγειες, παρακάτω θα βρεις μερικά αγαπημένα, καστανά hair looks όπως έχουμε αποθηκεύσει στο Instagram από αγαπημένους λογαριασμούς.

Ανάλογα με το στιλ, το τόνο της επιδερμίδας σου, το πόσο έτοιμη δηλώνεις για μία τέτοια αλλαγή στην κόμη σου, αλλά και τη βοήθεια του κομμωτή σου, επίλεξε την απόχρωση που σου αρέσει και σε βολεύει περισσότερο.

Cinnamon brown hair color για ένα πιο «ζεστό» καστανό


Rose brown hair αν θέλεις να πειραματιστείς με πιο ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά σου


Dark chocolate brown hair γιατί υπάρχει κάτι πιο δελεαστικό από τη σκούρα σοκολάτα;


Toffee brunette hair αν ψάχνεις για την πιο διακριτική αλλαγή στο καστανό σου


Βronze glow αν θέλεις να συνδυάσεις λάμψη, χάλκινες αποχρώσεις και το καστανό σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ