Γυναίκα τραυματισμένη στον λαιμό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας
Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023 στο Νοσοκομείο της Βέροιας, μια γυναίκα περίπου 60 χρονών. Την γυναίκα βρήκε ο σύζυγός της, τραυματισμένη με ένα μαχαίρι στον λαιμό, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους στην περιοχή της πλατείας Ωρολογίου και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Στο συμβάν κλήθηκε και έσπευσε και η Αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε η γυναίκα, αν και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια αλλά πιθανότατα να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Α.Δ. Ημαθίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.