Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους στη Δομή Προσφύγων στη Βέροια - Τι δήλωσε ο Διοικητής Λευτέρης Αβραμόπουλος

Ενώ στα αντίπαλα στρατόπεδα του Δήμου Μετεώρων δίνουν τη μάχη της… υποψηφιότητας, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος προχωρά ακάθεκτος με δικό του προγραμματισμό, και ανεπηρέαστος από το όλο κλίμα, δίνοντας βάρος στην παράταξή του, αλλά ταυτόχρονα και στις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Μία από αυτές και η Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο που διοικεί στη Βέροια, τα μέλη της οποίας θεωρεί και ως δεύτερη οικογένειά του δίνοντας βάρος στο ανθρώπινο πρόσωπο της δομής και τη σημαντικότητα της δράσης της. Μάλιστα, μετά και τον τριετή απολογισμό των δομών που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Ζάππειο, έλαβε χώρα η κοπή πίτας της δομής σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα.

Όπως τόνισε και ο ίδιος: «Η αυγή του 2023 μας βρίσκει στις θέσεις μας, στη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο της Βέροιας, να φροντίζουμε για τις ανάγκες των ανθρώπων που έφτασαν στη χώρα μας υπό δύσκολες συνθήκες, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όλοι εμείς εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο. Η λέξη «προσφορά» είναι κυρίαρχη στο λεξιλόγιό μας…

Χθες μαζευτήκαμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, για να κόψουμε την Αγιοβασιλόπιτά μας. Σε κλίμα χαράς και ελπίδας ανταλλάξαμε ευχές για το 2023, μοιραστήκαμε χαμόγελα και στιγμές. Τους ευχαριστώ όλους για την καθημερινή τους προσπάθεια. Καλή χρονιά εύχομαι, με Υγεία…».

5 σχόλια:

  1. Τι Άγιος Βασίλης και πίτες ρε παιδιά;
    Οι άνθρωποι μουσουλμάνοι είναι.
    Ραμαζάνι και Μπαϊράμ γιορτάζουν,
    Και άλλες μουσουλμανικές γιορτές.
    Θα μας τρελανετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά αυτοί που τους ξεσκατίζουν και ξεβρομίζουν είναι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι και εκεί ήταν Στρατόπεδο Στρατιωτικό της πατρίδας μας.

      Διαγραφή
  2. Αντί να χτίζουν δομές για παιδιά που σπουδάζουν μαζεύουν όλους τους λιποτάκτες Τους φιλοξενούν και τους τάζουν χωρίς όφελος για τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρεή φυλάκων κάνουν οι υπάλληλοι; Οι άνθρωποι που μένουν στη δομή που βρίσκονται;
    Κοπή πίτας για ποιό λόγο, και μάλιστα με ζεστό και οικογενειακό κλίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ