Quantcast

http://picasion.com/

Πατέρας του Άλκη: «Δύσκολη μέρα, έχω αντοχές»

«Δύσκολη μέρα, έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε». Αυτά τα λόγια ψέλλισε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ενώ η μητέρα του δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η δίκη οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου έφτασαν στα δικαστήρια, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια.

«Δυστυχώς προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα αφεθούν ελεύθεροι»

Την πρόβλεψή του ότι οι κατηγορούμενοι ενδέχεται να αφεθούν ελεύθεροι λόγω του 18μηνου, εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η δική στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

«Το αίτημά μας για αναπληρωτή εισαγγελέα δυστυχώς δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα αν συμβεί κάτι η δική να ακυρωθεί. Στην πρώτη δικάσιμο έγινε η τυπική διαδικασία. Δυστυχώς προβλέπω πως οι κατηγορούμενοι θα αφεθούν ελεύθεροι επειδή θα περάσει το 18μηνο. Η οικογένεια θέλει να μάθει με κάθε λεπτομέρεια πώς έγινε η δολοφονία του παιδιού τους».

Παράλληλα ο κ. Κούγιας διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας, λόγω την παρουσία των οπαδών που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια. «Ειναι αδιανόητο μετά τα όσα συνέβησαν την πρώτη φορά που μαζεύτηκαν οπαδοί ανεξέλεγκτοι, να ζούμε πάλι το ίδιο ενώ υποτίθεται ότι τα μέτρα θα ήταν αυστηρά. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν καμία προστασία. Ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε, κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους ενόρκους και τους μάρτυρες. Θα έπρεπε να γίνει η δίκη σε άλλη πόλη, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ