Quantcast

http://picasion.com/

Δήλωση Τσαβδαρίδη για τη διεθνή ημέρα μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

Από το Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Πέρα και πάνω από τα σημερινά αναφορικά με την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κυβέρνηση της ΝΔ, η σημερινή είναι απείρως πιο σημαντική για ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Καθώς σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Τιμούμε και κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στα θύματα του συστηματικού διωγμού και της γενοκτονίας εθνικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και πολιτικών ομάδων από τη ναζιστική Γερμανία και τους συμμάχους της κατά τη διάρκεια του Β‘ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μνημονεύουμε τα εκατομμύρια θύματα της ναζιστικής θηριωδίας (μόνο ο αριθμός των θυμάτων του εβραϊκού πληθυσμού υπολογίζεται στα έξι εκατομμύρια) χιλιάδες εξ' αυτών και στη χώρα μας, και υποσχόμαστε ότι θα διδαχθούμε από την Ιστορία και θα περιφρουρήσουμε με κάθε κόστος την Ειρήνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Ο ναζισμός δεν έχει καμία θέση στην Ιστορία των λαών. Δεν πρέπει και δεν θα ξαναέχει καμία θέση και στη Βουλή των Ελλήνων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ