Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στο γήπεδο της Βέροιας - Εικόνες από εξέδρα και αγωνιστικό χώρο

Η «Βασίλισσα» ήταν αυτή που θριάμβευσε στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες που στοχεύουν, πλέον, στην παραμονή. 

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Μακεδονικό και ΑΕΛ, η Βέροια έκανε “σεφτέ” για το 2023, νικώντας με 2-0 στο, έως τώρα, πιο κρίσιμο παιχνίδι που κλήθηκε να δώσει. Λυτρωτές για τη “Βασίλισσα” οι Μπουόλι και Ελευθεριάδης με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το sportsfan.gr:











































7 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην έγκλιση του προέδρου , συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη , καλή συνέχεια να έχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκκληση του προέδρου,για να είμαστε και σωστοί με όσα …επιτάσσει η κα Γραμματική!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ κάνουν και οι άρχοντες λάθη ......χαχαχαχαχα (Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην έκκληση του προέδρου , συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη , καλή συνέχεια να έχει !)

      Διαγραφή
  2. Έφυγαν οι παίχτες έφυγε και ο κόσμος ντροπη σας ούτε 50 άτομα δεν σας θέλουν πάρτε δρόμο ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...em money den exete em thelete superligati..den ginete afto aderfia
    ...kerdisame pion? tin KALA MARA pu ine favori ypovivasmu!!!
    irtan ke me 14 pektes i pontioi.o poromenos Kalaitzidis tus krata me ta mamula tu brother apo to usa idalos topiko stin salonica,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ κ ΚΑΡΥΠΙΔΗ τότε ήταν μόνο ένας στην κερκίδα τονVIP μόνο ο Αποστολής όλους τους άλλους ούτε τους ξέρω Βεροιωτες είναι η Νέο Βεροιωτες όπως λέμε νεόπλουτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ