Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στη Βέροια: 52χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Με το αριστερό ξεκίνησε η χρονιά στη Βέροια, καθώς μετά το τραγικό γεγονός με την δολοφονία του 11μηνου βρέφους στον Αλιάκμονα, ένα ακόμα τραγικό γεγονός συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, ένας 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Κομνήνιο. 

Τα ίχνη του άτυχου μάγειρα, ο οποίος συνεργαζόταν με γνωστό εστιατόριο της Βέροιας, είχαν χαθεί από το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχήσουν έντονα και να τον αναζητούν... 

Μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής τελικά βρέθηκε σ' ένα χαντάκι εκτός δρόμου (2 χλμ από τη Βέροια), όπου και έγινε η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια ή από την πρόσκρουση του οχήματος. Προανάκριση διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ